Ο Ψυχάρης χτυπάει τον Σαμαρά 20 ημέρες πρίν τις εκλογές αφού έβαλε υποψήφιο τον υιό του....


Το Βήμα «χτυπάει» τη Ν.Δ. είκοσι ημέρες πριν από τις εκλογές
Αντωνάκη το φωνάζουμε μήνες τώρα ότι τα λαμόγια δεν πρόκειται να σου δώσουν στήριξη, αντίθετα θα σε τσακίζουν σε κάθε ευκαιρία.
Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του Ανδρέα Ψυχάρη με τη ΝΔ στην Α' Αθηνών  η ιστοσελίδα του Βήματος δημοσίευσε αιχμηρό ρεπορτάζ που κάνει λόγο για εσωτερικές τριβές στο κόμμα με αφορμή... τα ψηφοδέλτια.

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναρτήθηκε ταυτόχρονα σχεδόν με την δημοσιοποίηση της....
παραίτησής του Ανδρέα Ψυχάρη από τη θέση του υπαλλήλου στον διπλωματικό κλάδο του υπουργείου Εξωτερικών. Υπονοείται ξεκάθαρα ότι ο Αντώνης Σαμαράς ενέκρινε τις λίστες εκείνες που θα του εξασφαλίσουν μια κοινοβουλευτική ομάδα απόλυτα προσηλωμένη σε εκείνον ώστε να μην συναντήσει αντιδράσεις στη διαχείριση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας την επομένη των εκλογών. Γίνεται επίσης λόγος για έντονο παρασκήνιο στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων, με γενναίες δόσεις έντασης και διαμαρτυριών από τους «κομμένους» αλλά και κριτική έμπειρων στελεχών που υποστηρίζουν ότι «ως κόμμα εξουσίας φροντίζεις να απορροφηθούν έγκαιρα οι αναμενόμενοι τριγμοί», ώστε να καμφθούν όσο το δυνατόν οι αντιδράσεις».


Αποτέλεσμα της ελλιπούς προετοιμασίας, της ασυνεννοησίας και της προχειρότητας ήταν -σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ- να προκληθούν γκρίνιες για τους αποκλεισμούς, «σε μια περίοδο που δεν αυξάνεται η συσπείρωση του κόμματος και δεν παρατηρείται προσέλκυση ψηφοφόρων τόσο δεξιών, όσο και από άλλους χώρους».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια