Καταγγελία Κ. Μητσοτάκη: Το ΥΠΕΚΑ πληρώνει ενοίκια 10 εκατ. ευρώ...


Το πρώτο νομοσχέδιο που θα πρέπει να έρθει μετεκλογικά στη Βουλή θα πρέπει να είναι το φορολογικό δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Το πρώτο νομοσχέδιο θα πρέπει να είναι το φορολογικό, θα πρέπει να υπάρχουν όμως ισοδύναμα για περικοπές» σημείωσε.


Ως χαρακτηριστικά παραδείγματα ισοδύναμων....
μέτρων ο κ. Μητσοτάκης κατήγγειλε ότι το υπουργείο Περιβάλλοντος στεγάζεται σε 28 κτίρια και στα 27 πληρώνει ενοίκια ύψους 10 εκατ. ευρώ. Επίσης επανέλαβε ότι πρέπει να μειωθεί ο προϋπολογισμός της Βουλής, που αγγίζει τα 100 εκατ. ευρώ, με μέτρα όπως τη μείωση των Βουλευτών στους 200, αλλά και να εξοικονομηθούν 500 εκατ. ευρώ από συντάξεις μαϊμού.


«Έγινε η εσωτερική υποτίμηση, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για μειώσεις μισθών και συντάξεων. Ας βρούμε τους πραγματικούς ανασταλτικούς παράγοντες γιατί δεν έχουμε επενδύσεις» πρόσθεσε.


Από την πλευρά της η Κατερίνα Μπατζελή δήλωσε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρόθεση για άλλες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις. Ζήτησε πολιτική και κοινωνική συναίνεση για το νέο φορολογικό σύστημα και ενιαίο φορολογικό συντελεστή.


«Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ για ένα στέλεχος όπως ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης τον οποίο εκτιμώ για το έργο του, που είπε ότι δεν διάβασε το μνημόνιο» πρόσθεσε η κ. Μπατζελή...

skai.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια