Οι τελειωμένοι Loverdoς και Μπένυ «Ψαρεύουν» ψήφους με το σενάριο της αυτοδυναμίας του ΠΑΣΟΚ η της συγκυβέρνησης


Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΕίναι δε τόσο μεγάλο το θράσος που έχουν που μιλάνε ακόμα και για αυτοδυναμία του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές. Όταν οι δημοσκοπήσεις σε έχουν 4ο κόμμα και εσύ μιλάς για αυτοδυναμίες τότε χρήζεις βοήθειας ψυχιατρικής επιστήμης, φυσικά γνωρίζουν ότι δεν έχουν καμία τύχη ούτε καν για 2ο κόμμα.


Λοβέρδος και Βενιζέλος θέλουν να στείλουν μήνυμα στους ψηφοφόρους ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μερίδιο εξουσίας και την επομένη των εκλογών μήπως και στραβωθεί κάποιος και τους ψηφίσει.

Το ενδεχόμενο της συγκυβέρνησης που με τόσο σθένος στηρίζουν τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και δη όσοι υποστηρίζουν τον Βενιζέλο (παρ’ ότι ο ίδιος δηλώνει … ξαφνιασμένος και αντίθετος με αυτό το ενδεχόμενο) φαίνεται ότι αποτελεί μια τακτική προκειμένου να προσελκύσουν ψηφοφόρους.


Λοβέρδος και Βερνιζέλος, όπως αναφέρει και ο Ελεύθερος Τύπος, γνωρίζοντας καλά ότι το ΠΑΣΟΚ θα είναι στην καλύτερη περίπτωση δεύτερο κόμμα, θέλουν να στείλουν μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ θα έχει μερίδιο εξουσίας και την επόμενη ημέρα των εκλογών.


Είναι ο μόνος τρόπος που τους απέμεινε για να επιτύχουν μια στοιχειώδη συσπείρωση, έστω και υπό συνθήκες απελπισίας. Διαφορετικά όπως γράφει ο Ελεύθερος Τύπος και οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα φύγουν πιο εύκολα προς τον Κουβέλη ή το νέο κόμμα της Λούκας και του Καστανίδη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια