Δημοσκόπηση Kapa Research: Καταλληλότερος για Πρωθυπουργόςο Μπένυ. Ρε μας δουλεύετε;.

Μας έχουν περάσει όλους μας για πολύ μακάκες, για πολύ ηλίθιους, δεν ξέρω πως αλλιώς να μας χαρακτηρίσω. 


Την Κυριακή θα δούμε στο Βήμα του κυρ Σταύρου μια δημοσκόπηση της Kapa Research, ξέρετε αυτές τις δημοσκοπήσεις κατά ''παραγγελεία''....
 
Ξαφνικά το ΠΑΣΟΚ από 5ο κόμμα έρχεται 2ο και φτάνει την Ν. Δημοκρατία σε απόσταση αναπνοής ! ! ! 
Όσον αφορά τον καταλληλότερο για Πρωθυπουργό 1ος ο Μπένυ ! ! ! ! ! με δεύτερο τον Σαμαρά ! ! ! ! !
Καλά ρε λαμόγια μας δουλεύετε ψιλό γαζί όλους τους Έλληνες εδώ και δύο χρόνια και μας παρουσιάζετε τον Μπένυ σαν σωτήρα ;;; Λες και δεν είναι αυτός που κατέστρεψε την χώρα με όλα αυτά τα ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ χαράτσια που φόρτωσε την χώρα, λες και δεν είναι αυτός που έριξε την Ελλάδα στην χρεοκοπία με την αλαζονεία που τον διακρίνει;


Βέβαια ο Σαμαράς στηρίζει το υιό του κυρ Σταύρου με όλες του τις δυνάμεις για να εκλεγεί βουλευτής στην Α΄Αθήνας ίσως την πιο δύσκολη περιφέρεια της χώρας. 
Μπράβο ρε Αντώνη ωραία συμμαχία έκανες με τους Ψυχάρηδες, Είδες στήριξη του πατέρα ψυχάρη σε σένα ;
 Ξύπνα Αντώνη πριν είναι αργά και διώξε όλα τα λαμόγια που σε περιτριγυρίζουν.
   
Η νέα δημοσκόπηση της Kapa Research, δίνει στη Νέα Δημοκρατία 18,1% στο ΠΑΣΟΚ 14,3%, στο ΚΚΕ 8,2% ενώ τέταρτο κόμμα είναι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου με 7,2%. 


Στην πέμπτη θέση είναι ο ΣΥΡΙΖΑ με 6% και ακολουθεί η Δημοκρατική Αριστερά με 4,9% ενώ ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 3,6% και η Χρυσή Αυγή 3,4%.


Εκτός Βουλής μένουν η Δημοκρατική Συμμαχία με 2,3%, η Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη με 1,1% και το Άρμα Πολιτών με 0,7%.


Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν! Στο ερώτημα για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος συγκεντρώνει 22,9%, με τον Αντώνη Σαμαρά να έχει το 21,7% και με το 52,5% να απαντά «κανένας από τους δύο».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια