Στη χαρά της Μοναρχίας!!!


Στη χαρά της Μοναρχίας!!!Στο δημοψήφισμα που έκανε η χούντα το 1968 – για να επιβάλει το χουντικό …»Σύνταγμα» – είχαν τρία (3) ψηφοδέλτια. Το ΝΑΙ , το ΟΧΙ και το ΛΕΥΚΟ.
Το κυριότερο; Είχαν φάκελο για να βάλεις μέσα τοψηφοδέλτιο που ήθελες. Και ο φάκελος είχεσφραγίδα και έβαζε μονογραφή ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής πριν το ρίξεις στην κάλπη....

Μετά οι χουνταίοι πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 93%!
Το ίδιο έκανε η χούντα και με το «Δημοψήφισμα» του 1973 για τη κατάργηση της Βασιλείας. Είχε πάλι τρία ψηφοδέλτια και φάκελο με σφραγίδα που μετά τον… μονόγραφε ο εκπρόσωπος της Εφορευτικής Επιτροπής, πριν το ρίξεις στη κάλπη.
Μετά οι χουνταίοι πέταγαν τις κάλπες και ανακοίνωναν 87%!
Καταγγέλλεται ότι »στη χαρά της ΜΟΝΑΡΧΙΑΣ», δεν έχουν προμηθεύσει με φακέλους και θα ρίχνει χύμα ο καθένας -χωρίς φάκελο- ότι ψηφοδέλτιο θέλει για να εμφανίσουν δεκάδες ανύπαρκτα ψηφοδέλτια προσθέτοντας στους υπολογιστές χιλιάδες ανθρώπους ότι δήθεν ψήφισαν. Πάλι η νοθεία!
Πάλι στο 1961 επί ΕΡΕ όπου ψήφιζαν και δένδρα!
Πάλι θα πετάξουν τις κάλπες -ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ Τ0 1968 ΚΑΙ ΤΟ 1973- και θα βγάλουν αποτελέσματα από τα κομπιούτερ -ΕΧΕΙ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΟΘΕΙΑ- και ενώ δεν θα έχουν ψηφίσει ούτε τριάντα χιλιάδες θα ανακοινώσουν ότι ψήφισαν ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ 200 χιλιάδες και ότι έλαβε ο ΜΟΝΑΡΧΗΣ 85%!!!
Αν τώρα προμηθεύσουν με φακέλους, πάλι ΝΟΘΕΙΑ προσθέτοντας ανύπαρκτους ψηφοφόρους στους υπολογιστές!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια