Είναι διεστραμμένοι στο ΥΠ.ΟΙΚ. όποιος πληρώνει μόνο το ρεύμα τα λεφτά θα πηγαίνουν για το χαράτσι



Όπως και να σας χαρακτηρίσει κάποιος είναι λίγο, παράφρονες, απατεώνες, λαμόγια.    
Εκεί στο Υπουργείο Οικονομικών πρέπει να είστε διεστραμμένοι όπως και το αφεντικό σας.
Γράφετε στα ''φρύδια σας'' το Σύνταγμα και τους νόμους. 
Πόλεμος για το χαράτσι στη ΔΕΗ αλλά ο πολίτης έχει πελαγώσει και δεν ξέρει τι να κάνει
- ΥΠΟΙΚ: Όποιος πλήρωσε μόνο το ρεύμα θα πληρώσει το χαράτσι στον επόμενο λογαριασμό....

- Άγνωστο εάν η ΔΕΗ θα συνεχίσει να λαμβάνει τα χρήματα μόνο για το ρεύμα
- ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ
Ένα απέραντο χάος επικρατεί για το ειδικό τέλος ακινήτων που πληρώνει ο Έλληνας πολίτης μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, καθώς το αλαλούμ που επικρατεί για το πώς τελικά θα το πληρώσουμε κοντεύει να στείλει τους Έλληνες στο ψυχιατρείο. 


Με μία πρωτοφανή προχειρότητα άλλωστε είχε επιβληθεί το χαράτσι για τα ακίνητα και εδώ και μήνες ακόμα δεν έχουν βάλει ακόμα σε τάξη ποιος πληρώνει τι, ποιος δικαιούνται απαλλαγή και εάν τελικά ο έφορος θα παίρνει απόφαση για το ποιος πληρώνει ή όχι. 


Μετά τις τεράστιες ουρές και την ταλαιπωρία των πολιτών, οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες έτρεχαν να πληρώσουν μόνο το κομμάτι του λογαριασμού που αφορά το ηλεκτρικό ρεύμα και όχι το ειδικό τέλος έρχεται το υπουργείο Οικονομικών να βάλει ένα τέλος σε αυτό και να αδειάσει τη ΔΕΗ. 


Συγκεκριμένα στην ανακοίνωσή του το υπουργείο αναφέρει πως όσοι έχουν την εντύπωση ότι εξοφλώντας εν μέρει τον λογαριασμό τους εξοφλούν το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας και όχι το ειδικό τέλος ακινήτων, έχουν εσφαλμένη εντύπωση, την οποία "καλλιεργούν ενδεχομένως και ορισμένα στελέχη της ΔΕΗ κατά παράβαση του νόμου και των συμβατικών υποχρεώσεων της εταιρίας". 


Μάλιστα για όσους πολίτες έχουν ήδη πληρώσει  μόνο το ηλεκτρικό ρεύμα το υπουργείο Οικονομικών προειδοποιεί ότι 
δεν έχει κανένα πρακτικό νόημα η μερική εξόφληση ενός λογαριασμού της ΔΕΗ γιατί στον επόμενο λογαριασμό εξοφλείται το τμήμα του λογαριασμού που δεν έχει καταβληθεί, δηλαδή αυτό που αφορά το ειδικό τέλος ακινήτων και όχι την κατανάλωση ρεύματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια