“Σκούπα” σε τρία σημεία του κέντρου – Δεκάδες συλλήψεις μεταναστών


Πράξη γίνεται εδώ και λίγη ώρα η εξαγγελία για μαζικές έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη παράνομων μεταναστών στην Αθήνα
Σε τρία σημεία του κέντρου στα πέριξ ΑΣΟΕΕ, Νομικής και Ομόνοιας δεκάδες αστυνομικοί κάνουν ελέγχους στο....
πλαίσιο (επισήμως) της πάταξης του παρεμπορίου.


Ουσιαστικά όπως αποκάλυψε από χθες το newsit πρόκειται για την πρόβα τζενεράλε για την “εκκαθάριση” των περιοχών εκείνων των πόλεων όπου συγκεντρώνονται πολλοί παράνομοι μετανάστες.
Οι συγκεντρωθέντες οδηγούνται σε κρατητήρια, που, βάσει του συνολικού σχεδιασμού του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, έχουν προετοιμασθεί για τον σκοπό αυτό. 


Όλες οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ είναι σε «διάταξη μάχης» για τη διαχείριση του προβλήματος, που σύμφωνα με την εισήγηση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μ. Χρυσοχοΐδη, στην πρόσφατη συνάντησή του με τους τοπικούς άρχοντες της ηπειρωτικής Ελλάδας, αποτελεί πλέον «βόμβα στα θεμέλια της κοινωνίας».


Παράλληλα εκτιμάται ότι “στέλνει” και ένα μήνυμα προς τους μετανάστες, ειδικά σε μια περίοδο που ενισχύεται ούτως ή άλλως το κίνημα εθελοντικού επαναπατρισμού λόγω της κρίσης που πλήττει τη χώρα.


Την ερχόμενη εβδομάδα ο υπουργός θα έχει δύο ακόμη κρίσιμες συναντήσεις, μία νέα με τοπικούς άρχοντες της Αττικής και μία δεύτερη με εμπορικούς και επαγγελματικούς φορείς της χώρας .


 newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια