Δεν σέβεται κανέναν ούτε και τον Ελληνικό λαό ο μακελάρης της Οικονομίας.


Παπαδάκης και Κοντογιώργης «τελείωσαν» τον πρώην «τσάρο»!Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι χωρίς καμία αμφιβολία ο άνθρωπος που έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης που η χώρα βιώνει αυτή την ώρα το δικό της δράμα. Αυτός και τα λάθη του μας οδήγησαν στο ΔΝΤ και στην καταστροφή.


Η σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή τουΓιώργου Παπαδάκη στον ΑΝΤ1 ήταν δραματική και εξόχως προκλητική....

Επιχείρησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Το έπαιζε θυμωμένος ενώ ταυτόχρονα προσπαθούσε να αρθρώσει πολιτικό λόγο αλλά εν τέλει το μόνο που κατάφερε ήταν να επιδείξει την κακή του αγωγή.


Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου τον Ιανουάριο του 2010 διέπραξε το μεγάλο έγκλημα. Το γνωρίζει, το έχει καταλάβει. Αλλά είναι αργά τόσο για τον ίδιο όσο και για τον ελληνικό λαό που πληρώνει την δική του ανεπάρκεια.


Κάποια στιγμή επιχείρησε να μιλήσει για την δημοκρατία και τους αγώνες του ελληνικού λαού. Αλλά δεν πείθει ο κ. Παπακωνσταντίνου. Και αν αναγνωρίζει την Βουλή όπως είπε τότε θα πρέπει να λογοδοτήσει στο Κοινοβούλιο και όχι  στο πλαίσιο μια τηλεοπτικής εκπομπής.


Ο Γιώργος Παπαδάκης δέχθηκε και αυτός επίθεση από τον κ. Παπακωνσταντίνου αλλά ο έμπειρος δημοσιογράφος κρατήθηκε και με ευγένεια αντιμετώπισε τα πυρά του ανθρώπου που κατάντησε τον ελληνικό λαό επαίτη!


Η μόνη επιλογή που έχει ο κ. Παπακωνσταντίνου ο οποίος όπως είπε θεωρεί την Ελλάδα «το καλύτερο οικόπεδο» είναι να… πακετάρει.


Τέλος θα επισημάνουμε ότι στην εκπομπή απέναντι από τον κ. Παπακωνσταντίνου ήταν ο πρώην υπηρεσιακός υπουργός και καθηγητής της πολιτικής επιστήμης κ. Κοντογιώργης. Μάλιστα ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν γνώριζε τον συνομιλητή του στον οποίο φέρθηκε απρεπώς αλλά ο Γιώργος Παπαδάκης «τελείωσε» τον πρώην «τσάρο» όταν είπε τις ιδιότητες του καθηγητή λέγοντας «σας τα λέω για να σας συστήσω…».


Ο κ. Κοντογιώργης, μάλιστα, κατηγόρησε τον πρώην υπουργό Οικονομικών ότι δεν γνωρίζει τους βασικούς πολιτικούς επιστήμονες που έχουν χαράξει τη δική τους ξεχωριστή πορεία στη χώρα.

newpost.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. O Bενιζέλος είναι καλύτερος θες να πεις?Όλοι τους διαλεχτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.