Η πιο όμορφη Ελλάδα στο πιο εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟ

Η πιο όμορφη Ελλάδα στο πιο εντυπωσιακό ΒΙΝΤΕΟΌταν η συνεργασία κάνει αριστουργήματα!! Ο Κώστας Γκολέμης (Media offline) και ο Φώτης Τραγανουδάκης (Public eye Studio) ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό βίντεο με την τεχνική timelapse. Εξελίσσοντας την τέχνη της φωτογραφίας και γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη....
του μοντάζ και της κινούμενης εικόνας, έκαναν ένα βήμα μπροστά, δίνοντας μέσα απο την δουλειά τους την απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα. Χρειάστηκαν ώρες φωτογράφισης και χιλιάδες καρέ, με ειδικό εξοπλισμό που σχεδίασαν οι δυό τους και πολύ προσεγμένο και ποιοτικό μοντάζ για να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Σε εποχές δύσκολες για την Ελλάδα, τολμούν και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα έπρεπε να αξιοποιούνται απο τον ΕΟΤ. Τη μουσική που δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο timelapse επιμελήθηκε η Τάνια Γιαννούλη.




Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Είμαι ο Κώστας Γκολέμης και θα ήθελα να διορθώσω ένα μεγάλο λάθος που έχει γίνει στο ποστ σας.
    Η δουλειά είναι μια συνεργασία με τον Φώτη Τραγανουδάκη (publiceye.gr).
    Αυτός είναι ο φωτογράφος και εγώ είμαι ο μοντέρ.
    Είμασταν μαζί στα γυρίσματα και στο μοντάζ της ταινίας παρακαλώ διορθώστε το με το παρακατω κείμενο:


    Όταν η συνεργασία κάνει αριστουργήματα!!
    Ο Κώστας Γκολέμης (Media offline) και ο Φώτης Τραγανουδάκης (Public eye Studio) ένωσαν τις δυνάμεις τους και το αποτέλεσμα είναι ένα εξαιρετικό βίντεο με την τεχνική timelapse. Εξελίσσοντας την τέχνη της φωτογραφίας και γνωρίζοντας πολύ καλά την τέχνη του μοντάζ και της κινούμενης εικόνας, έκαναν ένα βήμα μπροστά, δίνοντας μέσα απο την δουλειά τους την απάντηση σε αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχει ελπίδα για την Ελλάδα. Χρειάστηκαν ώρες φωτογράφισης και χιλιάδες καρέ, με ειδικό εξοπλισμό που σχεδίασαν οι δυό τους και πολύ προσεγμένο και ποιοτικό μοντάζ για να δημιουργηθεί το τελικό αποτέλεσμα. Σε εποχές δύσκολες για την Ελλάδα, τολμούν και το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Τέτοιες πρωτοβουλίες θα έπρεπε να αξιοποιούνται απο τον ΕΟΤ.
    Τη μουσική που δημιουργήθηκε ειδικά για το συγκεκριμένο timelapse επιμελήθηκε η Τάνια Γιαννούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.