video Συνένετευξη Σαμαρά: Δύο χρόνια έκαναν τα πάντα για να μας τελειώσουν, τι θέλουν τώρα να μας αποτελειώσουν;


 Για πρώτη φορά ο Πρόεδρος της ΝΔ αναφέρθηκε στο κόμμα του Πάνου Καμμένου. Σε συνέντευξη του στον ΑΝΤ1 ο Α. Σαμαράς χωρίς να κατονομάσει τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» είπε χαρακτηριστικά: «Ορισμένα κομματίδια μιμούνται την Αριστερά χωρίς σχέδιο και έχουν ως μόνο στόχο να μην πάρει αυτοδυναμία η ΝΔ γιατί αλλιώς δεν θα έχουν ύπαρξη».



Επανέλαβε ότι το αργότερο οι εκλογές θα πρέπει να έχουν γίνει μέχρι τις 6 Μαίου και απάντησε στα σενάρια περί συνεργασίας. «Το ΠΑΣΟΚ θέλει συγκυβέρνηση για να σωθεί το ίδιο. Εγώ θέλω εθνική συνεννόηση. Η Ελλάδα βιάζεται και πρέπει να λάβει αποφάσεις και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με ισχυρή εντολή»



Εξαπέλυσε προσωπική επίθεση εναντίον του Ευ. Βενιζέλου «Δεν καταλαβαίνω το σύνθημα “Αρχίζουμε” δύο χρόνια έκαναν τα πάντα για να μας τελειώσουν, τι θέλουν τώρα να μας αποτελειώσουν; Το σύνθημα έπρεπε να ήταν ‘Βοήθεια Παναγιά” . Ο κόσμος πλέον δεν τρώει κουτόχορτο.

Παράλληλα κατηγόρησε και τα κόμματα της Αριστεράς ότι «κερδοσκοπούν πάνω στην απελπισία των πολιτών, έχουν μάθει στην αλαζονεία και στο παιχνίδι της ανευθυνότητας» είπε ο Πρόεδρος της ΝΔ. 

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια