ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ... Ο ΤΣΕΚΟΥΡΑΤΟΣ....


voridis-samarasΣφόδρα δυσαρεστημένοι είναι κάποιοι στη Συγγρού με το ταξίδι του Αβραμόπουλου στην Αμερική.


Ο Δ.Αβραμόπουλος, λίγους μήνες μετά από την ανάληψη των καθηκόντων του ΥΕΘΑ ,έλαβε επίσημη πρόσκληση για ταξίδι στις ΗΠΑ.


Όπως αναφέρει σε....
ανακοίνωσή του το ΥΕΘΑ "ανταποκρινόμενος σε επίσημη πρόσκληση του Υπουργού Άμυνας των Η.Π.Α. κ. Λίον Πανέτα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στις Η.Π.Α. από 2 έως 4 Απριλίου 2012.


Κατά την επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον, πέραν από τη συνάντηση στο Πεντάγωνο με τον Αμερικανό Ομόλογό του, θα έχει σειρά επαφών με υψηλόβαθμους αμερικανούς αξιωματούχους και εκπροσώπους της Ελληνικής Ομογένειας".


Κάποιοι "παπαγάλοι" του κόμματος διατείνονται στη λογική του τραβήγματος του χαλιού(που κυριαρχεί ως βυζαντινό χούι στα κόμματα εξουσίας), ότι η Αβραμοπούλεια εποχή στη Ν.Δ τελειώνει οσονούπω. Διάδοχη κατάσταση υπάρχει. Ο πολλά υποσχόμενος, με άριστες πια σχέσεις με τα μεγάλα εκδοτικά μπλοκ, Μάκης Βορίδης. Ειδικά μετά το αίσιο πέρας των διοδίων και των τρεχαμάτων της Αττικής Οδού, ο κ.Βορίδης απολαμβάνει της στήριξης Ψυχάρηδων , Μπομπολαίων και Σία. Ανοδική η τάση για τον Βορίδη. Γρήγορα και παστρικά.

makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια