«Θέλουν 9 μέρες για να αλλάξουν ένα υπουργό και θα σώσουν τη χώρα;»


Αλέξης Τσίπρας, ΣΥΡΙΖΑ, κυβέρνηση, μετωπική επίθεση, χώρα, υπουργός, δηλώσειςΔριμεία επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος έκανε λόγο για κωμικές στιγμές τις οποίες ζούμε και για πολιτικές που οδηγούν την οικονομία στη διάλυση.

Αναλυτικά η δήλωση Τσίπρα:

«Μια κυβέρνηση που κάνει εννέα μέρες να αλλάξει έναν υπουργό, φανταστείτε πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι στην προσπάθεια να σώσει τη χώρα απ΄ αυτή την οικονομική κρίση και να διαχειριστεί το PSI. Κάθε τραγωδία βέβαια έχει και τις δικές της στιγμές κωμωδίας. Αυτά που ζούμε το τελευταίο χρονικό διάστημα από την κεντρική πολιτική σκηνή είναι κωμικές σκηνές. Η ουσία όμως παραμένει.


Η κυβέρνηση αυτή, παρά το ότι αλλάζει υπουργούς, είναι μια κυβέρνηση που παίρνει τη βαριά ιστορική ευθύνη να οδηγεί την κοινωνία στη χρεοκοπία και την ελληνική οικονομία στα πρόθυρα της διάλυσης.


Την ίδια στιγμή που κουρεύονται τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων και κινδυνεύει με κατάρρευση το ασφαλιστικό σύστημα, οι τραπεζικοί όμιλοι διαγκωνίζoνται, δια μέσου των εκδοτικών συμφερόντων που τους στηρίζουν, που αποτελούν όργανά τους, για το ποιος θα πετύχει λιγότερο κούρεμα στα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου.


Οι συνταξιούχοι πρέπει να γνωρίζουν ότι έρχεται ένα νέο κύμα περικοπών, γιατί τις συντάξεις τους τις έφαγαν οι τραπεζίτες υπό τις ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.»


iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια