dimosievmata-lamprakis"Ανακοινώνεται ότι, τα αναφερόμενα σε ηλεκτρονικά αλλά και τηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης, περί οργάνωσης από την Ελληνική Αστυνομία, ειδικού σχεδίου διαφυγής ανώτατων πολιτειακών και πολιτικών παραγόντων της χώρας, από τις επετειακές εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου στην Αθήνα, δεν....
ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα".
Aυτά ανακοίνωσε το αρχηγείο της ΕΛΑΣ του μικρού το επιχειρησιακό δέμας αρχηγού της ΕΛΑΣ(ίδιο με το φυσικό-και λυπούμαστε πολύ γι αυτά που γράφουμε κύριε Παπαγιαννόπουλε), την Παρασκευή το απόγευμα. 24 ώρες μετά τον εκτραχηλισμό δημοσιευμάτων που έφτασαν να μιλάνε ακόμα και για παρουσία ελεύθερων σκοπευτών στις ταράτσες και τα γύρω μπαλκόνια.
Έπρεπε να περάσει ένα εικοσιτετράωρο για να έρθει μια νωθρή ανακοίνωση του φασιστογενούς κράτους της Μπανανίας και της αρπαχτής, με τη διαφθορά πολιτικών και "Τούρκογλου" μέχρι το μεδούλι. Παρασκευή βράδυ. Για να είναι η ενημέρωση όσο το δυνατόν πιο μικρή και κατευθυνόμενη για τον ελληνικό λαό από τα καθεστωτικά μέσα αφού είναι αλήθεια ότι τα "πελατάκια" του παρηκμασμένου παρακράτους είναι πια μερικά αμετανόητα γερόντια και κάποιοι αρτηριοσκληρωτικοί καθεστωτικοί νοικοκύρηδες που δεν έχουν πρόσβαση στο ελεύθερο διαδίκτυο.
Από την άλλη τα διαβρωμένα πολιτικά κόμματα του διπολισμού άρχισαν τις ανακοινώσεις της τρομολαγνείας στα μικρόφωνα των παπαγάλων: Όχι στα επεισόδια, θα έχουμε προβοκάτσιες, παραμονεύει ο εχθρός και κάτι άλλες μαλακίες που τις έλεγε ο μακαρίτης ο Ανδρέας και κάτι άλλοι άλιωτοι σύντροφοι το 80. Στο σιγόντο για να μην κατέβει ο λαός στην παρέλαση και κάτι νταβάδες της αριστεράς.
Φοβούνται το λαό. Τρέμουν. Νιώθουν ότι καταρρέουν. Ποτέ άλλοτε σε μεταπολιτευτικά χρόνια, το καθεστώς της αρπαχτής και των ρουφιάνων δεν έτρεμε τόσο πολύ. Μυρίζουν πεθαμένη χούντα και δεν το έχουν αποφασίσει να του δίνουν.
Στήνουν σκηνικό Γκοτζαμάνηδων. Τότε που σκότωναν για πλάκα τα φονικά εργαλεία των τραμπούκων. Μόνον έτσι θα φοβίσουν. Τα ψεύτικα διλήμματα τα μάθαμε, τα φάγαμε στη μάπα και δεν τσιμπάμε. Τώρα απειλούν με αίμα αθώων. Είναι ότι χειρότερο πέρασε από τη ζωή μας. Εφιάλτες, βρωμεροί και επικίνδυνοι. Όλοι τους. Σιδηρόφραχτα οχυρώματα, σχέδια φυγάδευσης, διαπιστεύσεις, εισιτήρια αρένας. Ξεφτύλισαν το Κοινοβούλιο και τώρα ετοιμάζονται να ξεφτυλίσουν και την εθνική επέτειο. Παπαδήμος και Υιοί.
Θα τους το επιτρέψουμε;
makeleio.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια