ΔΕΙΤΕ: To Reuters έφτιαξε ΒΙΝΤΕΟ με τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ελληνικής κρίσης

ΔΕΙΤΕ: To Reuters έφτιαξε ΒΙΝΤΕΟ με τους ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ της ελληνικής κρίσης
Στη δημιουργία ενός πρωτότυπου βίντεο προχώρησε το Reuters, προκειμένου να παρουσιάσει τους πρωταγωνιστές και βασικούς διαχειριστές του ελληνικού αδιεξόδου.
Συγκεκριμένα, το βρετανικό πρακτορείο αναφέρει ότι κάνει μία παρουσίαση του who is who του ελληνικού δράματος και του τι στην πραγματικότητα επιδιώκει ο καθένας....

Αναλυτικά, όπως αναφέρει το news247.gr, ξεκινά από τον πρωθυπουργό για τον οποίο επισημαίνει πως επιδιώκει από τον ελληνικό λαό να τον βλέπει ως τον άνθρωπο που έσωσε την Ελλάδα, ωστόσο παλεύει να κρατήσει ενωμένη την κυβέρνηση.
Ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο υπογραμμίζει πως επιθυμία του είναι να αργήσουν οι εκλογές και επιδιώκει να «μοιραστεί» με την αντιπολίτευση τις ευθύνες για τη λιτότητα.
Για τον υπουργό Οικονομικών, Ευάγγελο Βενιζέλο σημειώνεται πως επιθυμεί να γίνει το νούμερο 1 στο ΠΑΣΟΚ και να «χτίσει» σταδιακά το προφίλ ενός ηγέτη.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν φαίνεται κατά το Reuters να επιδιώκει τίποτα περισσότερο, από άμεσες εκλογές για να κεφαλαιοποιήσει το δημοσκοπικό «ρεύμα».
Για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη, το βίντεο αναφέρει πως επιθυμεί την καθυστέρηση στη διεξαγωγή των εκλογών, προκειμένου να συγκεντρώσει με το μέρος του το χώρο της ακροδεξιάς.

tsantiri.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια