Εκλογές αμέσως μετα το PSI ζήτησε ο Αντωνης Σαμαράς.... (video)


Σαμαράς: Μετά το PSI θα επιβάλλουμε τις εκλογές [βίντεο]Λέγοντας χαρακτηριστικά οτι η ΝΔ θα επιβάλλει τις εκλογές μετα την ολοκλήρωση των διαπραγματεύσεων.
«Ολοι οι ιστοί μιας ζωντανής οικονομίας έχουν καταρρεύσει.Γινόμαστε φτωχοί μέρα με τη μέρα.Σήμερα βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο να χάσουμε την ανεξαρτησία και την ελευθερία μας.Για να μιλάμε όμως για ανάκαμψη η χώρα πρέπει να υπάρχει και να ορίζει την τύχη της....

ΟΙ επιλογές μας δικαιώθηκαν αλλά οφείλουμε να πάμε ένα βήμα παραπέρα.Το 2009 υπήρχε η Ευρώπη της αλληλεγγύης,τώρα υπάρχει η Ευρώπη της τιμωρίας.Το 2009 πίστευε το ΠΑΣΟΚ οτι λεφτά υπάρχουν.Τώρα οι Ελληνες εέναι πιο φτωχοί.
Ως τα τέλη του Οκτωβρίου οι Ευρωπαίοι πίστευαν οτι θα σωθούμε.Μετά όμως την καταστρεπτική πρωτοβουλία Παπανδρέου για δημοψήφισμα κανείς πλέον δεν μας εμπιστεύεται.


Υπάρχει ο φόβος της μετάδοσης της κοινωνικής αναταραχής από την Ελλάδα στην υπόλοιπη Ευρώπη
Το ΠΑΣΟΚ διαλύεται.Είμαστε η μόνη συντεταγμένη δύναμη στο χάος.


Το ΛΑΟΣ φεύγει απο την κυβέρνηση.Τα κόμματα των άκρων εκτινάζονται σε πρωτοφανή ποσοστά.Η αριστερά αν και πολυδιαιασπασμένη εμφανίζεται να πιάνει το 45%
Μέσα σε αυτό το χάος η ΝΔ παραμένει σταθερλη,υπεύθυνη,με διορατικότητα και αποφασιστικότητα.Μόνο όσοι κερδοσκοπούν πάνω στην επερχόμενη καταστροφή έχουν λόγο να χτυπούν την ΝΔ.


Οι πολιτικές ευθύνες του ΠΑΣΟΚ είναι τεράστιες και θα έρθει η ώρα του καταλογισμού στην ερχόμενη Βουλή.
Κάποιοι φοβούνται τις εκλογές τώρα.Εμείς όμως ξέρουμε ότι μόνο με εκλογές θα δυναμωσει η διαπραγματευτική ισχύς της χώρας.Ομως είναι μεγάλος ο κίνδυνος να εκραγεί η κοινωνία αν δεν γίνουν εκλογές .Αν θέλουν να κυβερνήσουν χωρίς εμάς να δούμε πως θα το κάνουν.


Είμαστε σε θέση να επιβάλλουμε τις εκλογές και θα το κάνουμε.Μετά το PSI πάμε σε εκλογές»
«Το πιστόλι δεν είναι στραμμένο στον κρόταφο τον δικό μας αλλά στον κρόταφο όλης της χώρας.Πρέπει να αντισταθούμε σε όσους κερδοσκοπούν πάνω στην μιζέρια του Ελληνικού λαού.Πολιτική γενναιότητα σημαίνει ότι όταν πλησιάζει η καταστροφή εσύ αντιστέκεσαι και στέκεσαι όρθιος.


Σε μια χρεοκοπημένη χώρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί την λεηλατούν.Να αποφύγουμε πάση θυσία την λεηλασία της χώρας γιατί σίγουρα αυτό θα επακολουθήσει. Δεν μας λύνει το πρόβλημα αλλά μας απομακρύνει απο το ενδεχόμενο της χρεοκοπίας.Αλλά πρέπει η χώρα να μείνει όρθια.Να μην μας εξωθήσουν να τρώμε τις σάρκες μας


Την ανεξέλεγκτη χρεοκοπία δεν την επιλέγεις.Στην επιβάλλουν.
Δεν τολμώ να διανοηθώ την χώρα μου με αδεια ράφια,χωρίς καύσιμα,χωρίς φάρμακα,με δελτία στα τρόφιμα.Θα δώσουμε την μάχη της ανάταξης αυτής της χώρας.


Είμαστε η δεν είμαστε παράταξη;Αυτονόητα θα υπάρξει κομματική πειθαρχία.Ετσι πρέπει να γίνεται σε όλες τις κρίσιμες αποφάσεις.Ξέρω πολύ καλά τι γίνεται στην περιφέρεια του καθενός.Να ξέρετε ότι όσοι παριστάνουν τους βασιλικότερους του βασιλέως δεν θα είναι καν υποψήφιοι.Δεν θέλω τσάμπα επαναστάτες και τσάμπα μάγκες.
Σκεφτείτε όλα αυτά και κάντε το καθήκον σας.Σας έχω εμπιστοσύνη».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια