Ζητάνε και τα ρέστα οι απατεώνες !

Λένε ότι όταν το καράβι βουλιάζει τα ποντίκια πηδάνε στη θάλασσα.
Μήπως αυτό σας θυμίζει κάτι ;.


Φυσικά και σας θυμίζει όλους αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες που ακούμε ημέρες τώρα να βρίζουν το μνημόνιο,να σπεύδουν να αποδείξουν πόσο καταστροφικό είναι για τη χώρα και να ισχυρίζονται πως δεν μπορούν να ψηφίσουν νέα επώδυνα μέτρα για μισθούς και συντάξεις....
Λες και δεν ήταν αυτοί που δυο χρόνια τώρα ψηφίζουν ότι πιο αισχρό και βάναυσο για τον Ελληνικό λαό έχει φέρει  η κυβέρνηση του πιο άχρηστου πολιτικού πάνω στη Γη, του GAP.
Αυτοί είναι που εδώ και δύο χρόνια βρίζουν τους πάντες γιατί δεν συναινούσαν μαζί τους για τα καταστροφικά μέτρα που έπαιρναν, χωρίς καν να τα διαβάζουν, όπως έχουν δηλώσει πολλοί από αυτούς.


Ναι ! Το ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι που βούλιαξε τη Χώρα υπογράφοντας μνημόνια με τον ανεκδιήγητο Παπακωσταντίνου στην αρχή και τον πολιτικά άχρηστο Μπένυ στην συνέχεια, που υπέγραφε ότι ζητούσαν οι ξένοι εκβιαστές.Το δήθεν σοσιαλιστικό  αυτό συνοθύλευμα τυχοδιωκτών ,απατεώνων και προδοτών, υπό την ηγεσία του αμερικανογερμανοτσολιά, ανίκανου,γελοίου αλλά και μωροφιλόδοξου GAP, παρέδωσε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στα αρπακτικά της επάρατης τρόικας, υποθηκεύοντας τα πάντα χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς με αντάλλαγμα την "καρέκλα ", την ηγεσία σε μια χώρα εξαθλιωμένων!!!!!! Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη όμως κανείς!!!!


'Ηδη ο υπάνθρωπος GAP δέχθηκε την απόρριψη της ηγεσίας της Ε.Ε. και αποπέμφθηκε από την πρωθυπουργία  γιατί οι προσωπικές του φιλοδοξίες δεν συμβάδιζαν με τις σκοτεινές και σατανικές προθέσεις των τοκογλύφων δανειστών μας. Για μας," τους συμπολίτες του " ουδέποτε ενδιαφέρθηκε.
Τώρα που οι εκλογές πλησιάζουν έχει το θράσος να το παίζει, ΕΛΕΟΣ!!!!, αντιμνημονιακός και να επιδίδεται σε ενδοκυβερνητική αντιπολίτευση επιτιθέμενος ξεδιάντροπα στον Σαμαρά ελπίζοντας ότι η βλακεία των ψηφοφόρων του " πάλαι ποτέ " ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα του εξασφαλίσει κάποιες ψήφους ώστε να επιβιώσει πολιτικά και ενδοκομματικά..


Η αλαζονεία  τους είναι τόσο μεγάλη που χωρίς ντροπή νομίζουν ότι αν αλλάξουν όνομα και σήμα στο καταρρέον ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα μας πείσουν ότι άλλαξαν και μυαλά και θα ζητήσουν πάλι την ψήφο του Ελληνικού λαού, μόνο που ξεχνούν ότι ο Ελληνικός λαός έχει μνήμη και γνώση και θα τους πετάξει έξω από το Ναό της Δημοκρατίας που τον έχουν καταντήσει Μπ@@ρδέλο χωρίς κανόνες κάτι τύποι σαν τον Βενιζέλο, Λοβέρδο, Παπουτσή, Ραγκούση, Ρέππα και σια.


Πάρτε δρόμο ρε πριν σας διώξουμε ΒΙΑΙΩΣ και ΑΤΑΚΤΩΣ ! ! ! ! ! ! !      
  Θωμάς                          

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Δεν θελουμε να παρουν δρομο. Τους θελουμε εδω
    , να τους περιποιηθουμε αναλογως.Πρεπει να αντα
    ποδωσουμε τα οφειλομενα δια τις υπηρεσιες που
    ....προσφεραν στην....πατριδα. ΛΙΓΔΙΑΡΗΔΕΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.