ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ : Κατάσχεση στην ΙΜΑΚΟ του Π. Κωστόπουλου ! (βίντεο)


Τα μάζεψαν ΟΛΑ! Από τις 11 το πρωί δικαστικός επιμελητής με κατασχετήριο από εταιρεία στον χώρο του προωθητικού διαφημιστικού δώρου εισέβαλαν στα γραφεία της «Imako» του Πέτρου Κωστόπουλου. Φωνάζοντας σε έντονο ύφος, ενημέρωσαν....
το προσωπικό ότι πρέπει να απομακρύνουν άμεσα τα προσωπικά τους αντικείμενα, προκειμένου να κάνουν καταγραφή
Ώρα 17:00 Οι μεταφορείς ξεκίνησαν να φορτώνουν γραφεία, υπολογιστές, τα πάντα...



Από το μεσημέρι φορτηγά περίμεναν έξω από το κτίριο της εκδοτικής εταιρίας, προκειμένου να μεταφέρουν όσα πράγματα κατασχέσει ο δικαστικός επιμελητής. Πολλοί δημοσιογράφοι αιφνιδιάστηκαν από την είσοδο του επιμελητή και μετά από φωνές και αγενείς εκφράσεις από μέρους του -όπως αναφέρουν υπάλληλοι της εταιρίας- αναγκάστηκαν να απομακρυνθούν από τα γραφεία τους.



Από τις 9μησι το πρωί, αρκετοί υπάλληλοι εργαζόντουσαν πυρετωδώς για τα περιοδικά του Ομίλου, το "DOWNTOWN" και το "ΟΚ" και κάποιοι από αυτούς προσπάθησαν -όσο πρόλαβαν- να πάρουν τα αρχεία στα οποία δούλευαν τα περιοδικά! Δεν ξέρουμε κατά πόσο θα είναι εύκολο να προλάβουν τις ημερομηνίες που χρειάζεται για την έκδοση των περιοδικών, αν τελικά κατασχεθούν τα μηχανήματα και οι υπολογιστές με τα -υπό έκδοση- αρχεία.



Οι υπάλληλοι της εταιρείας ενημερώθηκαν ότι θα γίνει κατάσχεση σε οχήματα, κομπιούτερ, ηλεκτρονικές συσκευές καθώς και άλλα αντικείμενα αξίας, τα οποία δεν τους ανήκουν. Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια κατάσχεση, ενώ παρούσες στην εταιρία ήταν και 4 δικηγόροι από την πλευρά Πολίτη. Ο επιχειρηματίας που έχει αγοράσει τον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΦΑΙΡΑ πριν μερικές ημέρες, προσπάθησε να αποσοβήσει την κατάσχεση και των περιουσιακών στοιχείων του εν λόγω ραδιοφώνου, μιας και πλέον δεν ανήκει στην ΙΜΑΚΟ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν γνωρίζουμε ακόμα αν έχει γίνει εφικτό.




Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για κατάσχεση εξαιτίας διαταγής πληρωμής από εταιρεία χάρτου για χρέη 1.700.000 ευρώ ενώ υπάρχουν πληροφορίες και για κατασχετήριο στην ΙΜΑΚΟ από διαφημιστική εταιρεία για οφειλές 350.000 ευρώ.

Θα ακολουθήσει πλειστηριασμός.

Να ευχηθούμε αν μπορεί να διασωθεί αυτή η λυπηρή για τους εργαζόμενους και την επιχείρηση, κατάσταση, να γίνει το συντομέτερο δυνατό με τις λιγότερες απώλειες...
zappit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια