Η Τρόικα απαίτησε "τσεκούρι" από τον Απρίλιο και όχι τον Ιούνιο στα "ειδικά μισθολόγια"!...


Oι μειώσεις θα είναι από 10 έως 12% και θα αφορούν: ένστολους, δικαστικούς, γιατρούς, κληρικούς, καθηγητές πανεπιστημίου!
Βιάζεται η τρόϊκα που "ξεζουμίζει" την Άμυνα!
Προσπαθούν έτσι να καλύψουν τα 325 εκατομμύρια ευρώ!
Στις 16.00 το υπουργικό συμβούλιο για όλα τα μέτρα!
Μέχρι το βράδυ πρέπει να έχει βρεθεί λύση και για τις επικουρικές! 
Πολύωρη σύσκεψη Βενιζέλου - Κουτρουμάνη - Μιλούν για περικοπές συντάξεων και όχι μόνο επικουρικές!

Δυο μήνες νωρίτερα θα μειωθούν τα ειδικά μισθολόγια σύμφωνα με πληροφορίες και αυτό για να μπορέσουν να εξοικονομηθούν 325 εκατομμύρια ευρώ και να μην μειωθούν οι εποκουρικές συντάξεις. 


Με αυτό το νέο μέτρο επι της ουσίας ο επικεφαλής του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων κ. Γ. Ζανιάς θα πείσει στις Βρυξέλλες τους εταίρους ότι είμαστε έτοιμοι για όλα. 


Έτσι, το κενό των 325 εκατομμυρίων ευρώ θα καλυφθεί με την μείωση της μισθολογικής δαπάνης για τα ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου (ιατροί, δικαστικοί, ένστολοι, κληρικοί, καθηγητές πανεπιστημίου) κατά 10% ως 12% και μάλιστα τον Απρίλιο και όχι τον Ιούνιο!


Από την μείωση αυτή δεν καλύπτονται και τα 325 εκατομμύρια. Για να συμπληρωθεί το ποσόν μαχαίρι θα μπει και από επιπλέον περικοπές στις ΔΕΚΟ, στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στις καταναλωτικές δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Αμυνας.


Στο ΥΕΘΑ είναι σε κατάσταση συναγερμού αφού όπως λένε η τρόϊκα επιχειρεί νέα επίθεση στο χώρο της Άμυνας και ειδικά στα στελέχη και το προσωπικό. Οι "τροϊκανοί",σύμφωνα με πληροφορίες απαιτούν κι άλλες περικοπές στην Άμυνα,πέραν των 125 εκατομμυρίων ευρώ που έχουν αποφασιστεί για το 2012!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια