Ο Βορίδης θα κρίνει αν θα γίνει Τζαμί στην Αθήνα.


(Αλήθεια εσείς τι νομίζετε ότι θα κάνει ο Βορίδης ; Όποιος απαντήσει σωστά κερδίζει ένα μικρό τσεκουράκι)

Στα χέρια του Μάκη Βορίδη βρίσκεται πλέον η τύχη του τεμένους της Αθήνας αφού η μελέτη για την εγκατάσταση και την κατασκευή του τζαμιού για λογαριασμό του Δημοσίου θα γίνει από την Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Έργων του υπουργείου Υποδομών....Αυτό προκύπτει από απάντηση του υπουργείου Παιδείας σε ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο οποίος με ερώτησή του προς την κ. Διαμαντοπούλου ζητούσε να μάθει τους λόγους της καθυστέρησης στην υλοποίηση της κατασκευής λατρευτικού χώρου για τους μουσουλμάνους στο Βοτανικό.

Στην απάντηση της υπουργού Παιδείας, επισημαίνεται ότι  η ανέγερση του Τεμένους παρότι «θα βαρύνει το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας», η μελέτη και η υλοποίηση του έργου είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υποδομών, μεταφέροντας την υπόθεση του Τεμένους στον Μάκη Βορίδη.

Σημειωτέον ότι μέχρι σήμερα ο Υπουργός Υποδομών κ. Βορίδης δεν έχει απαντήσει σε σχετική ερώτησή του Δ. Παπαδημούλη, παρότι έχει ερωτηθεί σχετικά από τις 28-12-2011.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια