Και ο αποτυχημένος Γιάννης Ραγκούσης για πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.


Το απόγευμα συγκέντρωση υπο τον Θεόδωρο Πάγκαλο νεο-μεταρρυθμιστών βουλευτών.
Κείμενο πλατφόρμα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.
Υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ο Στ. Τζουμάκας.
Και ξαφνικά από τη μια και μοναδική υποψηφιότητα που επεδίωκε η πλευρά Βενιζέλου και με τις εκκρεμότητες της οικονομίας να κλείνουν, οδηγώντας μας όλο και πιο....
κοντά στις εκλογές, τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ αρχίζουν να κυριαρχούν.


Ήδη στο ΠΑΣΟΚ επισήμως μετρούν τρεις γνωστές υποψηφιότητες. Των κυρίων Βενιζέλου, Παπουτσή και Τζουμάκα.


Και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsit, υποψήφιος για την Προεδρία του ΠΑΣΟΚ θα είναι και ο Γιάννης Ραγκούσης!


Κάποιοι την συνδέουν με μια κίνηση που θα εκδηλωθεί το απόγευμα.


Στις 6.30, στο γραφείο του Θεόδωρου Πάγκαλου θα γίνει μια συγκέντρωση εκείνων των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που αποκαλούνται νέο - μεταρρυθμιστές.


Στο κείμενο πλατφόρμα που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο τονίζεται μεταξύ άλλων ότι:


«Το ΠαΣοΚ πρέπει να απαντήσει τι θα κάνει την εξουσία αν την έχει. Η παλιά εποχή που τα κόμματα ότι κι αν έλεγαν πριν από τις εκλογές, έκαναν ότι ήθελαν μετά, τελείωσε. Γι΄ αυτό απαιτούμε να γίνει επιτέλους συζήτηση θέσεων και προτάσεων. Να ξέρει ο πολίτης γιατί θέλουμε την ευθύνη της διακυβέρνησης της χώρας και τι θα κάνουμε.


»Να κριθούμε όπως σ΄ όλα τα σύγχρονα κράτη της Ευρώπης με βάση αν τηρήσουμε όσα είπαμε και όχι πουλώντας ελπίδα. Ο πολίτης πρέπει να είναι συμμέτοχος στην ευθύνη», αναφέρει στην εισαγωγή του το κείμενο το οποίο έχει τίτλο «Για μια ηγεσία προοπτικής και μεταρρυθμίσεων».


Το κείμενο είναι σαν ένα μινι - πρόγραμμα διακυβέρνησης αφού περιέχει προτάσεις από: την κατάρτιση κρατικού προϋπολογισμού από μηδενική βάση, έως νέες σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια