ΦΩΤΟ: Οι πιο sexy γυναίκες του 2011


ΦΩΤΟ: Οι πιο sexy γυναίκες του 2011Γυναίκες που βρίσκονται στην πρώτη θέση της δημοσιότητας. Γνωστές όχι μόνο για τη δουλειά τους αλλά κυρίως για τις sexy καμπύλες τους. H Sunπαρουσιάζει τις πιο θελκτικές παρουσίες της χρονιάς που πέρασε....


PIPPA MIDDLETON
Ήταν σίγουρα η χρονιά της. Την έμαθε ολόκληρος ο πλανήτης. Η Miss Royal Hotness έκανε τους άνδρες ανά τον κόσμο να αναστενάζουν στην εικόνα της, επικεντρώνοντας ωστόσο κυρίως στους γλουτούς της. Μπορεί το 2012 να τη βρήκε single αλλά ποτέ κανείς δεν ξέρει…

ABBEY CROUCH
Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Peter Crouch της Στόουκ Σίτι και μοντέλο καθήλωσε τους πάντες τους τελευταίους μήνες τόσο με τις sexy φωτογραφήσεις της όσο και με το αισθησιακό look της.
KATE MOSS
Ένα όνομα που βρίσκεται στη δημοσιότητα χρόνια. Όλοι φοβόνταν ότι με τον γάμο της θα γινόταν πιο… μαζεμένη και θα σταματούσε τις γυμνές φωτογραφήσεις. Ωστόσο, η Kate δεν τους απογοήτευσε. Τελευταίο επίτευγμά της στον χρόνο που πέρασε η γυμνή φωτογράφηση για το ημερολόγιο της Pirelli.
NICOLE SCHERZINGERΜπορεί να χώρισε με τον αγαπημένο της Lewsi Hamilton – αν και πληροφορίες τους θέλουν να δίνουν μια δεύτερη ευκαιρία – αλλά η θέση της στην κριτική επιτροπή του X-Factor των ΗΠΑ της έχει δώσει την προβολή που – μπορεί και να –επιθυμούσε. Η Nicole είναι απίστευτα sexy με τα μπικίνι της και το ξέρει πολύ καλά.


RIHANNA
Προκλητική, ασυμβίβαστη, ανατρεπτική. Δεν φοβάται να ρισκάρει όχι μόνο με το look της αλλά και με τη συμπεριφορά της.


ROSIE HUNTINGTON-WHITELEY
Πρώην μοντέλο της Victoria’s Secret και νυν ηθοποιός η Rosie Huntington-Whiteley εκτός από το κορίτσι του Jason Statham είναι και πολύ sexy.

JENNIFER ANISTONΕξέπληξε τους πάντες με τον ρόλο της στο «Αφεντικά για Σκότωμα» και οι μετοχές της εκτοξεύτηκαν. Ψηφίστηκε ως η πιο sexy γυναίκα της χρονιάς και όχι άδικα.
KATY PERRYΗ είδηση του διαζυγίου της συντάραξε την τελευταία ημέρα του χρόνου αλλά τα κοστούμια της και το ντεκολτέ της της χαρίζουν μία θέση στη δεκάδα των πιο sexy γυναικών.

BAR REFAELIΟ χωρισμός με τον Leonardo DiCaprio την ανανέωσε. Βγάζει τα ρου΄χα της για διαφημίσεις εσωρούχων και οι θαυμαστές της δεν μπορούν παρά να μείνουν απόλυτα ικανοποιημένοι.

IMOGEN THOMASΤο σκάνδαλο με τον ποδοσφαιριστή Ryan Giggs της χάρισαν μία θέση ανάμεσα στις πιο sexy παρουσίες του 2011. Προκλητικές φωτογραφήσεις, ημίγυμνες πόζες, αισθησιακό βλέμμα. Η Imogen αφήνει λίγα στη φαντασία…
 real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια