Ελεύθερος ο Ξενιάδης λέει ο δικηγόρος του.


Ο νομικός εκπρόσωπος του υποψήφιου αγοραστή της ΑΕΚ, Λάμπρος Σινανιώτης διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Β. Ξενιάδη να κρατείται ακόμα από τις αρχές και τόνισε πως όλες αυτές οι κινήσεις είναι εκ του πονηρού. 
Παράλληλα ο κ. Σινιανιώτης υπογράμμισε πως ο πελάτης του περίμενες πως θα αντιμετωπίσει όλες αυτές τις δυσκολίες και πως το ενδιαφέρουν του για την ΠΑΕ ΑΕΚ παραμένει ζωντανό....

Ο νομικός εκπρόσωπος του Βασίλη Ξενιάδη διέψευσε τα δημοσιεύματα που ήθελαν τον πελάτη του να κρατείται ακόμα από τις Αρχές και την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου  τις τελευταίες ώρες σύμφωνα με την οποία έχει εκδοθεί διαταγή φυλάκισης του στα Γρεβενά λόγω των καταδικαστικών αποφάσεων.


Οπως δήλωσε στο Νewsit o καθηγητής Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών και δικηγόρος του Βασίλη Ξενιάδη "ο κύριος Ξενιάδης δεν κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Πειραιά όπως γράφεται, αλοίμονο. Είχε κάτι ψιλοχρέη προς το δημόσιο, προς το ΙΚΑ και για εμένα έγινε μια ανευ προηγουμένου ενέργεια, όταν άνθρωποι χρωστάνε εκατοντάδες χιλιάδες και εκατομμύρια στο ΙΚΑ να πάνε να τον συλλάβουν για 15.000 ευρώ. Αυτα είναι απαράδεκτα πράγματα και από πλευράς αστυνομίας και δικαιοσύνης αλλά και πρακτικής η οποία δεν εφαρμόζει το νόμο προς μεγάλους και μεγίστους θα έλεγα οφειλέτες του ΙΚΑ. Αυτά ήταν πράγματα που σε άλλο σκοπό απέβλεπαν. Εινα απαράδεκτα αυτά που λέγονται πως είναι ακομη στο ΑΤ Πειραιώς και οτι εκδόθηκε διαταγή φυλάκισης του στις φυλακές Γρεβενών. Δεν ειναι σοβαρά πράγματα αυτά. Δηλαδή θα πάει για 15.000 χρέη στο ΙΚΑ στις φυλακές Γρεβενών; Τι δηλαδή, κακούργημα ειναι αυτό; Δεν είναι μόνο ανακρίβειες, είναι υποβολιμιαία όλα αυτά. Κάποιοι θέλουν να σαμποτάρουν την αγορά της ΑΕΚ απο τον Ξενιάδη". 


Στο ερώτημα εάν κάποιοι έχουν στήσει επιχείρηση εκτόξευσης λάσπης προς τον Βασίλης Ξενιάδης ο δικηγόρος του απαντά "εγώ δεν μπορώ να το ξέρω αυτό. Πάντως δεν είναι φυσιολογικό και λογικό να γίνεται τέτοιος πόλεμος εναντίον ενός ανθρώπου που δείχνει ενδιαφέρον για την αγορά της ΑΕΚ, δεν νοείται αυτός ο τεράστιος πόλεμος. Δεν αφήνουν έναν άνθρωπο να δείξει εάν μπορεί να αγοράσει την ΑΕΚ. 


ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΞΕΝΙΑΔΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ MORGAN STANLEY 


Ο Ξενιάδης είπε πάμε στην Morgan Stanley που έχει και την πλειοψηφία των μετοχών να της πω εγώ ποια ειναι η τράπεζά μου και να αγοράσουμε τις μετοχές κατευθείαν και να τελειώσουμε. Μόνο οι τράπεζες μπορούν να ελέγξουν την οικονομική κατάσταση του Ξενιάδη. Σήμερα η διοίκηση της ΑΕΚ δεν έχει την πλειοψηφία των μετοχών και ζητά να της δείξει τι λεφτά έχει ο Ξενιάδης. Ο Ξενιάδης τους λέει πάμε στην Morgan Stanley να τους πω ποια ειναι η τράπεζά μου και εφόσον η τράπεζα βεβαιώσει πως έχω τα χρήματα αυτά θα προχωρήσουμε, όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού. Δεν έχει κλειστεί ραντεβού με την τράπεζα ουτε μπορούμε εμείς να ζητησουμε κάτι τέτοιο. Εμείς δεν παρακάμπτουμε τη διοίκηση της ΑΕΚ, εμεις θέλουμε να πάμε από κοινού και να πούμε κύριοι θα πάρουμε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών καθώς η τράπεζα έχει το 86% των μετοχών. 


ΑΚΑΜΠΤΟ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΞΕΝΙΑΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΑΕΚ 
Στο ερώτημα εάν έχει καμφθεί το ενδιαφέρον για την ΑΕΚ του κυρίου Ξενιάδη μετά τις τελευταίες εξελίξεις ο κυρίος Σινανιώτης απαντά "καθόλου δεν έχει καμφθεί το ενδιαφέρον του, τα ανέμενε αυτά ότι θα συμβούν γιατί αυτά γίνονται σε όλες τις ΠΑΕ. Απο στιγμή σε στιγμή περιμένω τον Ξενιάδη να έρθει στο γραφείο μου".
 newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια