Λήμνος:Ζητάμε ένα αξιοπρεπές καράβι για το νησί!


Να δρομολογηθούν σύγχρονα πλοία που θα συνδέουν τη Λήμνο με τον κορμό της Ελλάδας, ζητούν οι κάτοικοι του νησιού, δηλώνοντας αποφασισμένοι να συνεχίσουν μέχρι τέλους τον αγώνα τους.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν φορείς και κάτοικοι της Λήμνου διαμαρτύρονται για την ποιότητα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιού, αναφέροντας, μεταξύ άλλων: «Η Λήμνος λέει: Φτάνει πια. Δεν ζητάμε υπερβολές. Ζητάμε ένα αξιοπρεπές καράβι για το νησί μας. Ζητάμε η Πολιτεία-επιτέλους- να μη μας βάζει στο περιθώριο. Μας αρκεί που είμαστε στη μεθόριο».
Στην ανακοίνωσή τους, ο δήμος και οι φορείς του νησιού απαιτούν από την Πολιτεία ισονομία και δικαιοσύνη, αλλά και άμεση και υπεύθυνη απάντηση στα αιτήματά τους. Απαιτούν, λένε, από τον υφυπουργό Ναυτιλίας Άδωνη Γεωργιάδη να μην υπογράψει την απόφαση παράτασης παραμονής του πλοίου «Aqua Maria» και να ανοίξει άμεσα τη διαδικασία τροποποίησης της σύμβασης, ώστε, όπως τονίζουν, να δρομολογηθούν σύγχρονα πλοία για το νησί.


Ας σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του δημάρχου Λήμνου, Αντώνη Χατζηδιαμαντή, των στελεχών της αυτοδιοίκησης και των φορέων του νησιού, αποφασίστηκε, την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου- οπότε λήγει η νέα παράταση δρομολόγησης του ανωτέρω πλοίου που συνδέει το νησί με τον κορμό της Ελλάδας- να συγκεντρωθούν στο λιμάνι για να «αποχαιρετήσουν» το πλοίο και να μην το ξαναδεχθούν στη Λήμνο

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ αυξανόμενων ηλεκτρικών καταιγίδων-σεισμών-ηφαιστειακών εκρήξεων/νεφοκάλυψης/πλημμυρών
    http://avert-quakes-volcanic-eruptions.webs.com/ellhnika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.