Είμαστε όλοι χαβαλέδες: Κάναμε εθνικό θέμα τη βουτιά του Γκλέτσου για τον Σταυρό ....


Εθνικό θέμα έγινε στα κανάλια η απόφαση του Δημάρχου Στυλίδας να βουτήξει για να πιάσει τον Σταυρό ανήμερα των Θεοφανείων.
 Ant1, Mega και ΝΕΤ άφησαν στην άκρη  ό,τι άλλο συνέβαινε εκείνη την στιγμή και έδωσαν «μάχη» για ένα πλάνο του Απόστολου, το οποίο τελικά… «έχασαν»!!!

Ας πάρουμε....
τα πράγματα από την αρχή. Από πολύ νωρίς και τα τρία κανάλια έκαναν ταυτόχρονη σύνδεση με το σημείο, ενώ λίγα λεπτά πριν την βουτιά, οι ρεπόρτερ των πρωινών σπρώχνονταν, βρίζονταν και τσακώνονταν για το ποιος θα καταφέρει να πάρει δήλωση και καρέ από τον Απόστολο.

Όταν έφτασε η επίμαχη στιγμή της βουτιάς, οι άνδρες που βρίσκονταν επάνω στο καϊκι και φάτσα κάρτα από τια κάμερες, έτρεξαν προς την αντίθετη πλευρά του, ακριβώς από πίσω, με αποτέλεσμα να μην φαίνεται το παραμικρό. Επιπλέον, στο σημείο όπου βούτηξαν ο Απόστολος και οι υπόλοιποι, μπροστά από τις κάμερες μπήκε ένα πλοίο με αποτέλεσμα κανείς να μην βλέπει τίποτα! Εδώ ο Απόστολος, εκεί ο Απόστολος, πουθενά ο Απόστολος. Μέχρι να φύγει το πλοίο από μπροστά όλοι έψαχναν τι έγινε με τον Σταυρό, ποιος τον έπιασε και τα σχετικά.

Τελικά, μας πήρε κάποια λεπτά για να διαπιστώσουμε ότι κανείς δεν είχε πιάσει με την πρώτη τον Σταυρό και ο δεσπότης τον έριξε πέντε έξι φορές, μία για να πιαστεί αξιοκρατικά και μια ειδικά για τον Απόστολο!  

Βρε με τον Απόστολο πρωί πρωί… Ότι θα βλέπαμε μέχρι και την ΝΕΤ να αφήνει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να συνδεθεί με την Στυλίδα, αυτό δεν το περιμέναμε πραγματικά. Πώς αλλάζουν τα πράγματα τελικά…       

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια