Ιωαννά Δεμέντη: Δημοσιογράφος που βάζει φωτιά στις κάμερες


Είναι εστεμμένη, δις μάλιστα. Εχει κατακτήσει τους τίτλους Μις Βόρεια Ελλάδα 2008, Miss Talent Europe 2009 και έχει κάνει αρκετές φωτογραφήσεις. Τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ασχοληθεί με την δημοσιογραφία και ήδη έχει κάνει τα πρώτα σημαντικά βήματα. Θέλει ν' ασχοληθεί με την τηλεόραση και πιστεύει ότι μπορεί να κάνει καριέρα. Το βασικό όλων είναι ότι δεν κρύβει το ταλέντο της....



ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ασχολήθηκε από τα 11 της χρόνια με το μπάσκετ, το χορό και το τραγούδι. Είναι επίσης personal trainer.


ΠΤΥΧΙΑ (ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΟ): Είναι πτυχιούχος του τμήματος Βιβλιοθηκονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του ΤΕΙ Αθηνών και της A.F. Studies (σχολή aerobic and fitness). Εχει ειδικευτεί ως aerobic instructor, step instructor, yoga instructor, pilates instructor, dance aerobic instructor και personal trainer. Τελευταίο και καλύτερο, το πτυχίο από το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας, ενώ μιλάει και αγγλικά.

ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ: Στην... πασαρέλα, όπου κατέκτησε διαδοχικά τους τίτλους Μις Βόρεια Ελλάδα 2008 και Miss Talent Europe 2009. Εχει λάβει μέρος σε πολλές εκπομπές, ακόμα και σε πολιτικές του Νίκου Ευαγγελάτου, όπου άναψε φωτιές με τις παρεμβάσεις της.


ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ: Είναι αποφασισμένη να κατακτήσει το χώρο της τηλεόρασης!


ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ: Δεν υπήρξε κάτι συνταρακτικό που θα την έκανε να νιώσει αδύναμη.


ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ ΜΕ... το γυμναστήριο, το διάβασμα, το Facebook, τη γρήγορη οδήγηση και τα spa. Τελευταία διαβάζει μετά μανίας πολιτικές αναλύσεις.

ΣΥΧΝΑΖΕΙ: Εξαρτάται από την παρέα και τη διάθεσή της. Προτιμά τις μεγάλες πίστες και το clubbing, αλλά όταν θέλει να χαλαρώσει πάει για φαγητό.


ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ: Είναι αυτός που θα κάνει τα πάντα για να γίνει ευτυχισμένη και δεν συμβιβάζεται με κάτι λιγότερο.
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια