Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων


Δημοκρατία
"Η μαφία αγγίζει τον Βενιζέλο και τον Καρατζαφέρη" αναφέρει στο πρώτο θέμα της η εφημερίδα σήμερα, κάνοντας αναφορά στην εξάρθρωση της οργάνωσης στη Θεσσαλονίκη....
Τα Νέα
"Κουρεύουν χρέη και υπουργούς" ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που κάνει λόγο για ανασχηματισμό της κυβέρνησης προ των πυλών.
Έθνος
"Συμφωνία για κούρεμα 100 δισ." αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, που αναφέρει μεταξύ άλλων πως "η Τρόικα των αρχηγών στηρίζει τον Λ. Παπαδήμο".
Ελεύθερος Τύπος
"Η πυραμίδα της μαφίας" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, που αναφέρεται στα πρόσωπα "κλειδιά" και κάνει λόγο για "κομματικές πλάτες των εκβιαστών".
Αδέσμευτος Τύπος
"Σκάνδαλο συγκλονίζει την Θεσσαλονίκη" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα τις 53 συλλήψεις.
Η βραδυνή
"Δάνεια, πώς να μειώσετε το χρέος" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που παραθέτει χρήσιμες συμβουλές για τα βήματα που  πρέπει να ακολουθήσουν οι δανειολήπτες.
Ο πρωινός Τύπος
Καθημερινή
"Σύγκλιση με εκκρεμότητες" ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για επαναβεβαίωση της πλήρους στήριξης των τριών αρχηγών στον πρωθυπουργό.
Αυγή
"Επί ξυρού ακμής η κυβέρνηση",  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρεται στο Συμβούλιο των πολιτικών Αρχηγών και στις διαδικασίες προς την ολοκλήρωση του PSI.
Ριζοσπάστης
"Απαντήστε στον αντικομμουνισμό του ΣΕΒ", ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια