Οι εφημερίδες σε τίτλους.


"Εφιάλτης για τις συντάξεις του ΙΚΑ" είναι ο τίτλος του κεντρικού θέματος της εφημερίδας σήμερα, που κάνει λόγο για 750.000.000 ευρώ "τρύπα" στα έσοδα του κράτους με το "καλημέρα του νέου χρόνου".
"Βαριές ποινές για επίορκους" ο τίτλος του κεντρικού θέματος,  που αναφέρεται στις νέες ποινές για τους υπαλλήλους που τελούν σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα.
"Άνοιγμα εξπρές για 136 επαγγέλματα" αναφέρει στο κεντρικό θέμα η εφημερίδα, κάνοντας λόγο για τροπολογία "σκούπα" που κατατέθηκε χθες Δευτέρα στη Βουλή.
"Προσλήψεις για 57.400 εποχικούς σε ΜΚΟ" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα.
"Τσουνάμι διακοπής ηλεκτρικού ρεύματος για τους πρώτους 20.000" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας σήμερα, με θέμα την έκδοση εντολών διακοπής ρεύματος σε χιλιάδες νοικοκυριά από τη ΔΕΗ.
"Η Ελλάδα χρεοκοπεί και σε 70 ημέρες επιστρέφει στην δραχμή", αναφέρει η εφημερίδα στο κεντρικό της θέμα, για τα νέα σενάρια εξόδου της χώρας από την Ευρωζώνη.
Η βραδυνή"Αναλγησία κόβουν το ρεύμα" ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας, που συμπληρώνει "Μέσα στο χειμώνα, αφήνουν νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό".
"Έκκληση για αίμα από γνωστό τραγουδιστή", το κεντρικό θέμα της εφημερίδας. "Βρίσκεται στο νοσοκομείο εδώ και έναν μήνα", σημειώνει.
Ο πρωινός Τύπος
"Πιέσεις και εκβιασμοί για το κούρεμα" ο τίτλος του κεντρικού θέματος, που κάνει λόγο για σκληρή γραμμή από την τρόικα και τους ιδιώτες ομολογιούχους.
"Πραξικόπημα για τους μισθούς",  το κεντρικό θέμα σήμερα, που αναφέρει πως σχεδιάζει η κυβέρνηση ανεξάρτητα από το τι θα συμφωνήσουν οι κοινωνικοί φορείς.
"Σήμερα παναττική απεργία. Όλοι με το ΠΑΜΕ την Ομόνοια στις 11 πμ", ο τίτλος του σημερινού πρώτου θέματος.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια