Πανηλίθιος κλέφτης έκανε καταγγελία ότι τον έκλεψαν !

Κλέφτης κατήγγειλε στην αστυνομία ότι τον… έκλεψαν!
Κλέφτης για γέλια και για κλάματα πιάστηκε στη Θεσσαλονίκη. Οι αστυνομικοί έφτασαν στα ίχνη δύο διαρρηκτών, καθώς ο ένας κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο, για να δικαιολογήσει διάρρηξη και κλοπή που έκανε στην περιοχή του Φιλύρου....

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 32χρονο και έναν 30χρονο, που το περασμένο Σάββατο διέρρηξαν τη μπαλκονόπορτα από ένα σπίτι στην περιοχή του Φιλύρου και εισέβαλαν στο εσωτερικό. Άρπαξαν όσα κοσμήματα βρήκαν και έφυγαν βιαστικά με το αυτοκίνητο του 32χρονου, καθώς τους αντιλήφθηκε ο ιδιοκτήτης.
Στη διάρκεια της διαδρομής το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε μετά το τροχαίο ατύχημα, που σημειώθηκε εξαιτίας της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Οι δράστες σκαρφίστηκαν τότε σχέδιο διαφυγής τους. Σταμάτησαν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο, που την ώρα εκείνη περνούσε από το σημείο και ζήτησαν αρχικά βοήθεια. Στη συνέχεια, όμως, αποκάλυψαν το πραγματικό σχέδιό τους και με την άσκηση σωματικής βίας και απειλές, ανάγκασαν τον οδηγό και τη σύζυγό του να κατέβουν από το αυτοκίνητό τους. Επιβιβάστηκαν οι ίδιοι και εξαφανίστηκαν.
Ο 32χρονος δύο ημέρες μετά το περιστατικό παρουσιάστηκε στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλε ότι του έκλεψαν το αυτοκίνητο. Πίστεψε πως έτσι θα έριχνε στάχτη στα μάτια των αστυνομικών και θα δικαιολογούσε την διάρρηξη και την κλοπή στο σπίτι στο Φίλυρο.
Οι αστυνομικοί, όμως, κατά την προανάκριση αντιλήφθηκαν πως ο 32χρονος είναι ο δράστης και του πέρασαν χειροπέδες.
Μέσα στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20 χάπια, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή. Ο 30χρονος συνεργός του, αναζητείται από την αστυνομία, ενώ όπως διαπιστώθηκε, οι δύο τους έκαναν και άλλη κλοπή, ανήμερα των Χριστουγέννων, στην περιοχή της Χαλάστρας.
 thestival.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια