Που θα χτυπήσει η κακοκαιρία τις επόμενες ώρες.


Χαμηλές θερμοκρασίες και στο Αιγαίο βοριάδες τοπικά 9 μποφόρ θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τη Δευτέρα (30/1). Επίσης, κατά διαστήματα θα σημειωθούν ασθενείς βροχές ή χιονόνερο σε ανατολική Πελοπόννησο και νότιο Αιγαίο....

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με χιονόνερο στα νοτιότερα και ασθενείς χιονοπτώσεις ή χιονόνερο στα υπόλοιπα. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 5 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες ενώ υπάρχει πιθανότητα για ασθενή χιονόπτωση. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη θα υπάρξουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς χιονοπτώσεις στη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 4 βαθμούς Κελσίου. Τοπικά θα σημειωθεί ολικός παγετός.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και στο νότιο Ιόνιο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο τοπικά από -4 έως 4 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την  Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θα υπάρξουν νεφώσεις ενώ κατά διαστήματα ασθενείς βροχές ή χιονόνερο στα νοτιότερα και χιονοπτώσεις στα βορειότερα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα ανατολικά 8 τοπικά 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 6 και στα δυτικά 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 10 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα υπάρξουν νεφώσεις τοπικά αυξημένες κυρίως στα νότια όπου θα σημειωθούν πρόσκαιρες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα νότια 5 με 7 και στα βόρεια 8 με 9 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
news247

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια