Ο επιβάτης του λεωφορείου είχε 4 κιλά ηρωίνης.


«Λαβράκι» έκρυβε η βαλίτσα
Η αξία της ηρωίνης που κατασχέθηκε φτάνει τα 100.000 ευρώ
Τέσσερα κιλά ηρωίνης μετέφερε σε βαλίτσα 26χρονος Αλβανός, από τα Χανιά στο Ηράκλειο.
Ο 26χρονος ταξίδευε με λεωφορείο του ΚΤΕΛ από τα Χανιά, με προορισμό το Ηράκλειο. Στην περιοχή του Τάλως όπου αποβιβάστηκε, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών τον περίμεναν, ύστερα από πληροφορίες που είχαν....
 Πραγματοποιώντας έρευνα στις αποσκευές του, εντόπισαν την ποσότητα 3.855 γραμμαρίων της ηρωίνης, μια από τις μεγαλύτερες που έχουν κατασχεθεί στην Κρήτη.


Ο ίδιος αρνήθηκε να δώσει τον κωδικό της βαλίτσας, όπως και τον κωδικό του κινητού τηλεφώνου, προφασιζόμενος ότι δεν είναι δικό του.


Αν και ο ίδιος- αν αληθεύουν τα στοιχεία που έδωσε- δεν έχει απασχολήσει ξανά τις διωκτικές αρχές, θεωρείται βέβαιο από την Αστυνομία πως αποτελεί έναν από τους πιο σημαντικούς κρίκους της αλυσίδας στη διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, στην Κρήτη.


Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Ηρακλείου Μανόλη Κοντοδιάκο, στη βαλίτσα του βρέθηκαν 4 τυποποιημένες νάιλον συσκευασίες 3.855 γραμμαρίων, ενώ ο 26χρονος ήταν εντελώς αρνητικός να συνεργαστεί με τις αστυνομικές αρχές.


Παράλληλα, ο κ. Κοντοδιάκος ανέφερε ότι η αξία της ηρωίνης που κατασχέθηκε φθάνει τα 100.000 ευρώ και έδωσε συγχαρητήρια στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών για την επιτυχία του.
newsbeast.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια