Φρίκη: Μητέρα βίαζε την 11χρονη κόρη της και το βιντεοσκοπούσε

Σοκ και φρίκη προκαλεί η είδηση πως μια 37χρονη μητέρα βίαζε το 11χρονο κοριτσάκι της για να το εκπαιδεύσει, όπως υποστήριξε η ίδια στο σεξ. Το δικαστήριο έμεινε άφωνο μπροστά στη φρικιαστική κατάθεση της 37χρονης από την Αυστραλία που καταδικάστηκε σε τέσσερα χρόνια φυλάκισης....

Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Global Post”, η γυναίκα από το Queensland's Sunshine Coast είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών και είχε χωρίσει με τον σύζυγό της. Το τελευταίο καιρό είχε γνωρίσει μέσω του διαδικτύου έναν άντρα που ζει στη Μελβούρνη και είχε πάθει εμμονή στο σεξ. Οι δυο τους έστελναν ο ένας στον άλλον βιντεάκια με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Όταν, όμως, η 11χρονη κόρη της είδε ένα από αυτά και άρχισε να έχει απορίες για το περιεχόμενο, η μητέρα της θέλησε να την “διαπαιδαγωγήσει” σεξουαλικά... βιάζοντάς την. Η ίδια, μάλιστα, βιντεοσκοπούσε τις σκηνές όπου κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί της και έστελνε τα βίντεο στον φίλο της για να τον... διεγείρει σεξουαλικά.

Όταν ο πατέρας του παιδιού έμαθε τι είχε συμβεί δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του και αμέσως κινήθηκε νομικά για να προστατεύσει το παιδί του και να τον γλυτώσει από αυτόν τον εφιάλτη. Η κατάθεσή του στο δικαστήριο καθήλωσε όσους βρέθηκαν εκεί και άκουσαν τις λεπτομέρειες για την αποτρόπαιη πράξη της μητέρας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως μιλώντας στο δικαστήριο η γυναίκα αποκάλυψε πως έχει τέσσερα παιδιά, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 16 χρόνων κι ότι εκείνη γνώρισε τον σύντροφό της στα 14 και έκανε το πρώτο της παιδί στα 16.
tlife.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια