Νέο δυναμικό πρόγραμμα από το KONTRA CHANNEL που σαρώνει στην ακροαματικότητα.


Με το slogan «κόντρα σε όλους, κόντρα σε όλα» ξεκίνησε η μετάδοση του προγράμματος του «KONTRA CHANNEL» στις 13 Σεπτεμβρίου 2010 και αμέσως έγινε αποδεκτό από όλους .
Η επιτυχία του «KONTRA CHANNEL» οφείλετο στο γεγονός ότι ήταν ένας σταθμός που επικεντρώθηκε.... στην αδιαπραγμάτευτη ενημέρωση, με ευαισθησία στα μεγάλα
κοινωνικά προβλήματα, τόλμησε να πει τα πράγματα με το όνομα τους, σε μια εποχή που ο κόσμος αποδοκίμαζε και αποδοκιμάζει, όλες σχεδόν τις συστημικές δομές, ενώ βιώνει οικονομικά τις δυσκολότερες ημέρες τις μεταπολεμικής Ελλάδας. 
Από την περασμένη Δευτέρα (5 Δεκεμβρίου) το «KONTRA CHANNEL» εκπέμπει ένα νέο τηλεοπτικό πρόγραμμα μέσα από μοντέρνα σκηνικά, χρησιμοποιώντας σήματα και γραφικά τελευταίας τεχνολογίας.
Ο γενικός Διευθυντής του Καναλιού, Βασίλης Ταλαμάγκας, με αφορμή το νέο πρόγραμμα τόνισε, μεταξύ άλλων, «ότι πρόκειται για μια προσπάθεια που σηματοδοτεί την νέα εποχή στην οποία κινείται το «KONTRA CHANNEL». Η νέα προσπάθεια του Καναλιού, πέρα από το ενημερωτικό πρόγραμμα στο οποίο θα δοθεί έμφαση από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 2 το πρωί, θα συνδυαστεί και με σειρά παρεμβάσεων – πρωτοβουλιών του Καναλιού για κατηγορίες συμπολιτών μας, οι οποίες πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση». (άστεγοι, άνεργοι κ.λπ.). 
Το νέο πρόγραμμα του «KONTRA CHANNEL» θα προωθηθεί και με μεγάλη επικοινωνιακή καμπάνια.


Διαθέτοντας στο δυναμικό του, ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής Τηλεόρασης, τον Διευθυντή Ειδήσεων και Ενημέρωσης Τέρενς Κουίκ, θα επιχειρήσει να καλύψει ενημερωτικά, το σύνολο των απαιτητικών τηλεθεατών, στους δύσκολους καιρούς της άμεσης και έγκυρης ενημέρωσης, παρουσιάζοντας όλες τις όψεις της σημερινής ελληνικής πραγματικότητας. 
Με το «KONTRA CHANNEL» θα συνεργάζεται, πραγματοποιώντας δημοσκοπήσεις για τα θέματα της επικαιρότητας, και η εταιρεία δημοσκοπήσεων «ALCO».
Η εκπομπή «Επί Του Πιεστηρίου», θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου με παρουσιαστή το δημοσιογράφο Γιώργο Κουβαρά και σχολιαστή τον εκδότη Μάκη Κουρή.
Από την έναρξη της λειτουργίας του το «KONTRA CHANNEL», ξεχώρισε αμέσως, ταράζοντας «τα νερά» του τηλεοπτικού τοπίου και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις της προτίμησης των τηλεθεατών, που μόνο μέσω web TV, ξεπέρασαν τις 100.000.
Σύμφωνα δε με την έρευνα που πραγματοποίησε η «ΚΑΠΑ Research» για λογαριασμό του «KONTRA CHANNEL» τον Μάρτιο σε δείγμα 2104 ατόμων στην Αττική, προέκυψαν ιδιαίτερα ενθαρρυντικά στοιχεία .


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ:
Το «KONTRA CHANNEL» είναι στη κορυφή από τα περιφερειακά κανάλια με μέση τηλεθέαση 6,1%. Ακλουθούν «EXTRA 3» (5,1), ET3(2,8), «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» (1,0) «CHANNEL 9» (0,9), «ΚΑΝΑΛΙ 10» /CBS (0,4) «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (0,4).
Στη κορυφή το «KONTRA CHANNEL» και στη βραδινή ζώνη 20:00-22:00 με μέση τηλεθέαση 5,6% (από τα περιφερειακά κανάλια) και να ακολουθούν, «EXTRA 3» (4,3%) «ΕΤ1» (3,7%) «ET3» (1,0%) «ΤΗΛΕΑΣΤΥ» (0,4) «ΚΑΝΑΛΙ 10» /CBS (0,2) «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» (0,1). 


ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ: 
Το «Kontra Channel» απευθύνεται ηλικιακά στο δυναμικό κοινό 35-55 που μπορεί κανείς να διαπιστώσει εύκολα μέσα από το διάλογο που γίνεται καθημερινά από Facebook και Τwitter,
Το πρόγραμμα του «KONTRA CHANNEL» εκτός από το ειδησεογραφικό του profile, δίνει μεγάλη έμφαση και στο περιβάλλον. Είναι εμπλουτισμένο με δύο ζώνες Οικολογικού περιεχομένου αλλά και πληθώρα εκπομπών που έχουν στόχο την ευαισθητοποίηση όλων μας σχετικά με την μεγάλη καταστροφή που προκαλεί ο άνθρωπος στο περιβάλλον. 
Σχετικές Πληροφορίες
To «KONTRA CHANNEL» διαθέτει υπερσύγχρονο ψηφιακό εξοπλισμό τελευταίας γενιάς που του εξασφαλίζει τέλεια εικόνα η οποία μεταδίδεται και από τα ψηφιακά μπουκέτα.
Με το ψηφιακό σήμα της Digea καλύπτει τις περιοχές Παλαιού Φαλήρου, Γλυφάδας, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Βούλας, Βουλιαγμένης, Βάρκιζας και μέχρι το Σούνιο από τη συχνότητα 65 UHF.
To «Kontra Channel» εκπέμπει επίσης από τον Υμηττό 54 UHF, από την Πάρνηθα 35 UHF, από την Αίγινα 65 UHF και από το CONN-X TV.
Το «KONTRA CHANNEL» μεταδίδεται ζωντανά, όλο το εικοσιτετράωρο και από το διαδίκτυο, από το www.kontrachannel.gr.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια