''Εκτελούσα συμβόλαιο θανάτου'' είπε το κτήνος που εκτέλεσε πατέρα και βρέφος.


Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί. Αστυνομικοί άρχισαν να ανακρίνουν τους 8 συλληφθέντες και κάποια στιγμή, ''έσπασαν'' οι δύο. ''Ήμασταν μπροστά στις δολοφονίες, αλλά δεν το κάναμε εμείς'' είπαν στους αστυνομικούς. Λίγο αργότερα, αποκάλυψαν ότι δράστης, ήταν ένας 29χρονος....
Aλβανός, που και εκείνος βρισκόταν στα χέρια της αστυνομίας.


''Ο πιο σκληρός και κυνικός κακοποιός που έχουμε δει''
Αστυνομικοί που ανέκριναν τον δολοφόνο, κάνουν λόγο για τον πιο σκληρό εγκληματία που έχουν συναντήσει. Με παγωμένο βλέμμα, ομολόγησε στους αστυνομικούς, ότι σκότωσε πρώτα τον πατέρα και στη συνέχεια το 3χρονο παιδί του, μόνο και μόνο για να μην υπάρχουν μαρτυρες.


''Εκτελούσα συμβόλαιο θανάτου. Δεν είχαν κλήσει μαζί μου ραντεβού. Κάποια στιγμή μπήκα μέσα στο αυτοκίνητο και τους σκότωσα'' είπε στους αστυνομικούς. Όπως διαπιστώθηκε ο Αλβανός δράστης, είχε εκτελέσει και στο παρελθόν συμβόλαια θανάτου. Εντολή για τη δολοφονία του Φιλίπ Μεζάι και του 3χρονου Κέρι, είχε πάρει από αρχηγικό μέλος της εγκληματικής οργάνωσης, έναν 49χρονο Έλληνα, που επίσης συνελήφθη.


Η σύλληψη του 29χρονου πραγματοποιήθηκε, χθες (22.12.2011) το πρωί στο Πόρτο Ράφτη Αττικής, ύστερα από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση της Ειδικής Κατασταλτικής Αντιτρομοκρατικής Μονάδας στο σπίτι που διέμενε.
Στην εγκληματική οργάνωση που εκβίαζε καταστηματάρχες και πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή, συμμετείχαν 14 άτομα. Για την ώρα, έχουν συλληφθεί τα ''8'', που αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα. 


Ψάχνουν τα αδέρφια που έπαιζαν σε ταινίες του Τσακ Νόρις
Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει δύο σεσημασμένους κακοποιούς, που παλαιότερα έκαναν τους κομπάρσους σε ταινίες του Τσακ Νόρις. Τα αδέρφια εμπλέκονται στη δολοφονία πατέρα και γιου και η σύλληψή τους, αναμένεται να συμπληρώσει τα κομμάτια που λείπουν, στο παζλ της συγκλονιστικής υπόθεσης.


Το ένα από τα δύο αδέρφια, είχε κάνει στο παρελθόν φυλακή. Και οι δύο, ήταν μέλη του κυκλώματος που εκβίαζε και πουλούσε ναρκωτικά στην περιοχή. 
newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια