Τι “μαγειρεύει” ο Παπαδήμος για τις εκλογές;


Κάτι πολύ ύποπτο ετοιμάζει ο Λ. Παπαδήμος σχετικά με την ημερομηνία των εκλογών και το βίο της παρούσας κυβέρνησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνάντηση με τους ανώτατους δικαστικούς τους ενημέρωσε ότι οι βασικοί στόχοι του PSI έχουν επιτευχθεί.
Επομένως, λογικά θα έπρεπε....
να πάμε σε εκλογές αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία και όλα τα σενάρια ότι το κούρεμα είναι στον αέρα, είναι για εσωτερική κατανάλωση.
Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο πρωθυπουργός τους ενημέρωσε ότι γίνονται σκέψεις για τη σύσταση επιτροπής για την αναθεώρηση του Συντάγματος από την επόμενη κυβέρνηση, αφήνοντάς τους με την απορία για το πότε τελειώνει η θητεία του, όταν ο ίδιος κάνει σχέδια για επιτροπές.
Αν αυτό συνδυαστεί με δηλώσεις του Π. Καψή ότι όταν φτάσουμε στο Μάρτιο θα δούμε για τις εκλογές, μήπως πρέπει να μας μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά ότι κάποιοι μαγειρεύουν νέα παράταση της θητείας της κυβέρνησης για το καλοκαίρι και βλέπουμε;

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.