Αναβλήθηκε η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη


Για τις 4 Απριλίου του 2012 πήρε αναβολή από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, η δίκη του Μάκη Ψωμιάδη και δύο συγγενικών τους προσώπων, για την υπόθεση της υπεξαίρεσης εκατομμυρίων ευρώ, από το ταμείο της ΑΕΚ, κατά την περίοδο που ήταν πρόεδρος της ομάδας.

Η εκδίκαση της υπόθεσης....
αναβλήθηκε, καθώς ο βασικός κατηγορούμενος, Μάκης Ψωμιάδης παραμένει στα Σκόπια, όπου συνελήφθη ύστερα από ένταλμα για την υπόθεση των «στημένων» ματς. Οι διαδικασίες για την έκδοσή του έχουν ξεκινήσει αναμένεται να καταστεί εφικτή στα τέλη του μήνα.


Στο Μάκη Ψωμιάδη έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Το χρηματικό ποσό της υπεξαίρεσης φέρεται να υπερβαίνει τα 6 εκατ. ευρώ.  

Σύμφωνα με το βούλευμα, οι κατηγορούμενοι, το 2002 εμφάνιζαν τις εκταμιεύσεις ποσών της ομάδας ως έξοδα για έργα κατασκευής αθλητικού κέντρου της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες, τα οποία ουδέποτε έγιναν. Σύμφωνα με πόρισμα του ΣΔΟΕ, ο Μάκης Ψωμιάδης, φέρεται να προκατέβαλε χρήματα σε εργολάβο, ο οποίος του εξέδωσε τρία τιμολόγια για την κατασκευή του κέντρου. Στο πόρισμα αναφέρεται πως η προκαταβολή των χρημάτων έγινε πριν καν ολοκληρωθεί η αγορά του ακινήτου, η οποία τελικά δεν προχώρησε.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια