Αυτά τα Χριστούγεννα γιορτάζουμε όλοι μαζί


Παραστάσεις κλόουν, ξυλοπόδαρων και παιχνίδια σε πλατείες Δήμων της Αττικής και Θεσσαλονίκης, υπαίθριες συναυλίες νεανικών σχημάτων, αλλά και μουσικά σύνολα στους κεντρικότερους σταθμούς του Μετρό, καθώς και θεατρικές παραστάσεις για παιδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, συνθέτουν το....
εορταστικό πρόγραμμα που προσφέρει η ΟΠΑΠ Α.Ε. για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στα παιδιά, αλλά και στους μεγαλύτερους.


Από τις 17 Δεκεμβρίου έως και τις 6 Ιανουαρίου, εκατοντάδες ηθοποιοί, μουσικοί και animateur θα κινηθούν κατά μήκος των δυο μεγάλων πόλεων της χώρας, προσφέροντας χαρά και διασκέδαση σε όλους τους πολίτες.


Είναι μια ακόμη πρωτοβουλία του Εταιρικού Κοινωνικού Προγράμματος της ΟΠΑΠ Α.Ε., με στόχο το χαμόγελο των παιδιών, προσφέροντας ταυτόχρονα σε γονείς, παππούδες και γιαγιάδες ευκαιρίες για έξοδο από το σπίτι.


Το αναλυτικό πρόγραμμα των συνολικά 53 εορταστικών εκδηλώσεων της ΟΠΑΠ Α.Ε. είναι αναρτημένο στο site της εταιρείας www.opap.gr.


Ειδικότερα, σ' αυτό περιλαμβάνονται:


Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις σε πλατείες των Δήμων της Αττικής και Θεσσαλονίκης.
Τα μουσικά Χριστούγεννα στους σταθμούς του Μετρό.
Οι θεατρικές παραστάσεις για παιδιά στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, με ελεύθερη είσοδο (αλλά απαραίτητες τις κρατήσεις θέσεων).
Οι εκδηλώσεις του “Κοινωνικού Λεωφορείου”.
newsit

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια