Μιχελάκης: Αισχρές οι δηλώσεις του Πάγκαλου.


«Ο κ. Πάγκαλος ξεπέρασε πλέον και το χειρότερο εαυτό του. Μιλώντας, προχθές, σε γαλλικό κανάλι, εκτόξευσε απίστευτες πεζοδρομιακές ύβρεις σε βάρος των Ελλήνων που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές της κυβέρνησης Παπανδρέου», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης και καταγγέλλοντας χαρακτηρισμούς που....
χρησιμοποίησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, πρόσθεσε: «Όταν οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι διαμαρτυρόμενοι, υβρίζονται χυδαία από έναν αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, όταν ο αντιπρόεδρος αυτός εκτοξεύει ακατονόμαστες ύβρεις σε βάρος Ελλήνων πολιτών, τότε, δυστυχώς, το κατάντημά του είναι θλιβερό. Και το τραύμα στη Δημοκρατία και την πατρίδα μας βαθύτατο».


«Με τις αισχρές δηλώσεις του ο Θ. Πάγκαλος αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι αυτοί που μισούν και φοβούνται το λαό που αγωνίζεται είναι αδίστακτοι και διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να τον τσακίσουν», σχολίασε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΚΕ, Παναγιώτης Μεντρέκας, που τόνισε ότι «η σιδερένια γροθιά της λαϊκής ενότητας και αντεπίθεσης είναι η μόνη αποτελεσματική απάντηση στους εχθρούς του λαού».
Σε σημερινές του δηλώσεις ο κ. Πάγκαλος είπε ότι χαρακτήρισε φασίστες, κομμουνιστές ή ηλιθίους όσους επιθυμούν την επιστροφή της Ελλάδας στη δραχμή, υποστήριξε πως δεν έχει κάνει ρουσφέτια και δήλωσε ότι σκοπεύει να γράψει βιβλίο για το «ποιοί τα φάγανε και πώς». 


Κι' εγώ θα γράψω ένα για κάτι λαμόγια - αλήτες - κλέφτες - ψεύτες πολιτικούς που έφαγαν τα λεφτά και χρεώνουν τον Ελληνικό λαό. Επ' αυτού έχετε να πείτε κάτι κ. Αντιπρόεδρε. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια