Καθημερινά ληστείες που είναι εύκολος στόχος σε καφετέριες και μπαρ....


Έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο οι ληστείες σε μπαρ και καφετέριες, αφού οι κακοποιοί τα έχουν βρει εύκολους στόχους με αποτέλεσμα να μην περνάει νύχτα που να μην καταγραφεί κάποια επίθεση. Μέσα σε λίγες ώρες, οι ληστές «επισκέφθηκαν» δυο μαγαζιά σε διαφορετικές περιοχές της χώρας.

Η πρώτη ένοπλη ληστεία....
έγινε σε μια καφετέρια στο ρεύμα προς Λαμία της εθνικής οδού Αθηνών- Λαμίας, στο ύψος του 90ου χιλιομέτρου στην Βοιωτία.

Οι δυο άγνωστοι όρμησαν ξαφνικά μέσα κραδαίνοντας όπλα και άρχισαν να απειλούν τους εργαζόμενους ζητώντας τις εισπράξεις. Όμως, στο ταμείο δεν υπήρχαν παρά μόνο 100 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν με ένα ΙΧ αυτοκίνητο που είχαν αφήσει απ’ έξω.

Την ίδια ώρα πάνω- κάτω έγινε και η δεύτερη ληστεία, αυτή τη φορά σε ένα μπαρ στην Καβάλα, από έναν άγνωστο που εισέβαλε μέσα και άρχισε να απειλεί με το όπλο του υπαλλήλους και θαμώνες.

Ο κακοποιός ήταν εμφανώς ταραγμένος και άρπαξε μόνο την τσάντα της αλλοδαπής υπαλλήλου που είχε μέσα προσωπικά της έγγραφα. Την στιγμή που έφευγε, φοβήθηκε ότι θα τον εμπόδιζε ένας από τους θαμώνες και τον χτύπησε με το κοντάκι του όπλου του στο κεφάλι! Το θύμα μεταφέρθηκε τραυματισμένο στο νοσοκομείο, ενώ ο ληστής διέφυγε πεζός και αναζητείται.
protothema

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια