Αηδιάζει ο Πάγκαλος με τα καλλιστεία ονομάτων στο ΠΑΣΟΚ

''Αηδίασε λέει ο Πάγκαλος με τα καλλιστεία ονομάτων που γίνεται τις τελευταίες ημέρες στο ΠΑΣΟΚ. 
Που να δείς ''φιλαράκι'' πόσο αηδιάζει ο κόσμος με σένα κάθε φορά που ανοίγεις ο στόμα σου για να μιλήσεις, και που να ήξερες τι σκέψεις κάνει για σένα κάθε φορά που σε βλέπει''. 

Για την ιστορία παραθέτουμε και την συνέντευξη στο ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΒΗΜΑ 99,5....
Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Θ.Πάγκαλος, τόνισε ότι «πρέπει να αφοσιωθούμε στην σύνοδο κορυφής και στη συνέχεια στο PSI, το οποίο δεν είναι δεδομένο».

Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι μετά το κλείσιμο του PSI, θα ανοίξει τα χαρτιά του -με σαφήνεια- για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ.

Πάντως, άφησε αιχμές για όσους θέτουν ηλικιακά κριτήρια και όρια, λέγοντας ξεκάθαρα ότι κανένας δεν πρέπει να αποκλείεται.

Δεν δίστασε να χαρακτηρίσει «αηδιαστικά», σε ορισμένες περιπτώσεις, τα καλλιστεία ονομάτων που γίνεται τις τελευταίες ημέρες.

Είπε ακόμα ότι είναι ευτύχημα για το ΠΑΣΟΚ ότι διαθέτει πολλά ικανά στελέχη για την επόμενη μέρα.

Έσπευσε πάντως να διευκρινίσει ότι ο αρχηγός πρέπει να έχει τη δυνατότητα να συσπειρώσει το κόμμα, αλλά και να απευθυνθεί σε ευρύτερο «ακροατήριο».

Για το χρόνο διάρκειας της κυβέρνησης Παπαδήμου, επανέλαβε ότι πρέπει να ολοκληρώσει την αποστολή που έχει αναλάβει, εκφράζοντας την ευχή αυτό να έχει συμβεί «μέχρι την Ανοιξη». 

Για το δημοψήφισμα που πρότεινε ο Γιώργος Παπανδρέου, είπε ότι δεν γνώριζε τίποτα, αλλά και αν γνώριζε θα τον συμβούλευε να μην προχωρήσει.

Υπενθύμισε ότι στους κόλπους της ΕΕ ακόμα και η λέξη δημοψήφισμα είναι σχεδόν βλασφημία, ενώ υπογράμμισε ότι το θέμα θα ήταν εξαιρετικά περίπλοκο για τον μέσο ψηφοφόρο, αφού δεν γνωρίζει ακριβώς θέματα όπως η μόχλευση, η συμμετοχή των ιδιωτών στο PSI.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια