Λουκάς Παπαδήμος. O νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας και τα πρώτα μαύρα σύννεφα....


Μάλλον για "βροχή" το πάειΟ Λουκάς Παπαδήμος είναι ο νέος πρωθυπουργός της Ελλάδας ο οποίος παραλαμβάνει τη χώρα μας σε αυτή τη δύσκολη στιγμή γενικευμένης κρίσης και πανικού.
Δυστυχώς τα πράγματα δεν θα είναι τόσο εύκολα για αυτόν όπως μερικοί δημοσιογράφοι πιστεύουν καθώς ο Παπαδήμος δεν αποτελεί πολιτικό πιόνι που απλά καλύπτει το κενό μέχρι την επόμενη εκλεγμένη κυβέρνηση.
Η διάσωση της Ελλάδας....
από την κρίση αποτελεί πρωταρχικό μέλημα του νέου πρωθυπουργού, αν και όπως όλα δείχνουν τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.
Ακόμα και οι λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για την σωτηρία της Ελλάδας, εξανεμίστηκαν μετά την αποκάλυψη σοκ που έφερε στο φως δορυφόρος της εταιρίας Google.
Μάλλον για "βροχή" το πάει
Μάλλον για "βροχή" το πάει
Ο WorldView II πραγματοποιούσε χαρτογράφηση για την περιοχή της νότιας Ευρώπης όταν οι ερευνητές αντίκρισαν το πρωτοφανές φαινόμενο. Φαίνεται καθαρά ένα τεράστιο σύννεφο σε σχήμα ανδρικού μορίου να καλύπτει ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο. Οι ειδικοί συμφωνούν πως πρόκειται για προάγγελο για αυτά που αναμένεται να συμβούν στην Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ο νεοεκλεγμένος πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος, προέβη σε δηλώσεις αμέσως μετά την αποκάλυψη του φαινομένου και εμφανίστηκε καθησυχαστικός λέγοντας πως η κυβέρνηση θα αναλάβει άμεσα δράση, επανδρώνοντας 80.000 δημόσιους υπάλληλους σε όλη την χώρα με ειδικούς ανεμιστήρες οι οποίοι θα διαλύσουν το εν λόγω σύννεφο σε διάστημα μιας εβδομάδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια