Oδηγός ΚΤΕΛ του νομού Αττικής……έχασε τον δρόμο!


Γράφει η Χριστιάνα
http://2.static.slando.com/photos/live/09/pwleitai_lewforeio_ktel_attikis_24936609_1_F.jpgΠρόκειται για αληθινό περιστατικό που συνέβη σήμερα, Δευτέρα 21/11/2011, το μεσημέρι στην Λ. Μεσογείων.
Ξεκίνησε ο άνθρωπος κανονικότατα από Αλεξάνδρας. Προορισμός,-Σούνιον μεσογειακώς-. Ξέρετε τώρα. Πρώτη-δευτέρα, πρώτη- δευτέρα, στάσεις συνέχεια, όλες οι ομορφιές της Αθήνας.
Στρίβει Μεσογείων....
(πάλι καλά που δεν το έκοψε για Ζωγράφου).
Πρώτη-δευτέρα (άντε και λίγο τρίτη), περνάει Ψυχικό, περνάει Χαλάνδρι, περνάει Αγία Παρασκευή, ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ!!!!
ΕΥΘΕΙΑ!! ΝΤΟΥΓΡΟΥ!!!

Κόκκαλο οι επιβάτες. Ρε πατριώτη, πού πας;;; Λάυριο πάω, όχι Μαραθώνα!!!
Άσε που οι μισοί νόμιζαν ότι, όντες χαζεμένοι από την καλοπέραση, είχαν μπει σε λάθος λεωφορείο και έκαναν τα παπιά!!
Ο μη χαζεμένος όμως, επέμενε!! Πού μα πας Χριστιανέ μου;;;;
Λίγο πριν την Ραφήνα, ο οδηγός πήρε χαμπάρι ότι -λάθος δρόμο πήραμε ζωή-. Χώθηκε σε κάτι στενά, το φερε από εδώ, το φερε από εκεί, ξανά μανά πίσω, έφτασε επιτέλους το KΤΕΛ των 4 στις 6 στον προορισμό του.
Σε ερώτηση των επιβατών-τι έγινε ρε άνθρωπέ μου, ΠΩΣ είναι δυνατόν να ξέχασες πού πας:::- , ο οδηγός κάτι ψέλλισε για ΔΕΗ. Η πληροφορία ελέγχεται.
Το βέβαιον είναι ότι δεν προφασίστηκε έρωτες για το χάσιμό του.
Παρακαλούνται οι φίλοι ιδιοκτήτες του ΚΤΕΛ Ν. Αττικής που διαβάζουν τα ανωτέρω, να τον αντικαταστήσουν για λίγες μέρες, γιατί μόλις του έρθει και το ΕΤΑΚ του 2009, αντί να πάει ευθεία, θα στρίψει Γέρακα, θα βγει Εθνική και θα τους πάει Θεσσαλονίκη!!!!
Ραφήνα-Λάυριο το τρως. Θεσσαλονίκη -Λαύριο, ε, πέφτει μακριά.
Τέλος, παρακαλώ τους πιλότους που τους έχει έρθει το χαράτσι, να ενημερώνουν τον πύργο ελέγχου, διότι , από ό,τι κατάλαβα σήμερα, ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΛΥ, να μπεις σε αεροπλάνο για μια Ρώμη και να βρεθείς Πεκίνο.
‘Ολα αυτά, με την ευγενική χορηγία της απόλυτης ανωμαλίας που μας έχουν κάνει να ζούμε καθημερινά.
Γεια σου ρε Μπέννυ!!!!! Μιλάμε ότι ΚΕΝΤΑΣ!!!!
Φιλάκια, Χριστιάνα.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια