ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΑ: ΣΧΕΔΙΟ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ


Συγκλονιστικές αποκαλύψεις στα «Επίκαιρα»Θυμάστε τι γράφαμε από τον Απρίλη του 2010 ότι έχουν σκοπό να μας οδηγήσουν σε ένα νέο 1897; Άθλιες μεθοδεύσεις-περικοπές στις Ένοπλες Δυνάμεις..Οδηγούν την Ελλάδα σε ένα νέο 1897 ;;
Καλό θα είναι να διαβάσουν το τεύχος οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Προσέξτε καλά, εάν....
ισχύει η αποκάλυψη, θα είστε σε πολύ δύσκολη θέση όταν η δημοκρατία επανέλθει.
Τα «Επίκαιρα» που κυκλοφορούν την Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011αποκαλύπτουν με άκρως απόρρητο έγγραφο...




σε άρθρο των Σπύρου Τρίψα και Γιώργου Διονυσόπουλου , το σχέδιο των κκ. Παπανδρέου και Μπεγλίτη για την αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων.
Στο χείλος της καταστροφής κατάφερε, μέσα σε δεκαπέντε μόλις ημέρες, να σύρει τις Ένοπλες Δυνάμεις ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Μπεγλίτης, προωθώντας με πραξικοπηματικό τρόπο και κόντρα στα Γενικά Επιτελεία την κατάργηση ολόκληρων στρατιωτικών σχηματισμών και την απόσυρση κύριων μονάδων μάχης από την ενεργό υπηρεσία, θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο την άμυνα και την ασφάλεια της χώρας.


Ποτέ –κατά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες τουλάχιστον– οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας δεν έφτασαν τόσο κοντά στη διάλυσή τους όσο το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από τις 17 έως τις 31 Οκτωβρίου, όταν και η προηγούμενη πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ επιχείρησε να επιβάλει στο Συμβούλιο Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μια νέα Δομή Δυνάμεων στο στράτευμα,
το εισηγητικό σημείωμα της οποίας φέρνουν σήμερα στο φως της δημοσιότητας τα «Επίκαιρα».


Επρόκειτο για μία εισήγηση που προκάλεσε έντονη ανησυχία και αναταραχή στο σύνολο σχεδόν της στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία διέκρινε πίσω από τις αλλαγές που προωθούσε τον τεράστιο κίνδυνο πλήρους αποδιοργάνωσης και αποσυντονισμού του στρατεύματος, σε μια κρίσιμη στιγμή για τη χώρα εξαιτίας τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της τουρκικής επιθετικότητας στο Αιγαίο και την Κύπρο.
olympiada
http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια