Θέλει την ψήφο εμπιστοσύνης για να παραιτηθεί μετά !!!! Και όλοι πιστεύουν τον μεγαλύτερο ψεύτη στην σύγχρονη ιστορία της χώρας...


Ο άνθρωπος είναι αμετανόητος δεν αλλάζει.Προσπαθεί να υφαρπάξει την ψήφο εμπιστοσύνης της Βουλής λέγοντας τους ότι πρώτα ψηφίστε με και μετά συζητάμε για συγκυβέρνηση και συνεννόηση με την Ν.Δ. 


Λέει ψέμματα....
για μια ακόμα φορά στους βουλευτές του γιατί δεν θέλει να αφήσει την καρέκλα με τίποτα. Θα πάρει τη ψήφο εμπιστοσύνης η οποία είναι λευκή επιταγή και από αύριο θα λέει  ότι φταίει η Ν.Δ που δεν μπορούν να τα βρούνε. 
Πάντως είναι αξιοπερίεργο πως κάθε φορά που όλα είναι εναντίον του καταφέρνει να τα γυρνάει υπέρ του λέγοντας πάντα ψέμματα. 
Αλήθεια οι βουλευτές του σήμερα θα ψηφίσουν έναν άνθρωπο που μέχρι εχθές τον έβριζαν με αισχρά λόγια σε κατ' ιδίαν συζητήσεις τους ; Η Βασούλα σήμερα τι θα κάνει ; θα μας πει πάλι ότι με πόνο ψυχής και ότι είναι η τελευταία φορά που ψηφίζει ; Μα δεν το βλέπουν όλοι ότι τους δουλεύει ψιλό γαζί ; Άλλα τους είπε στο υπουργικό συμβούλιο και σε 5 λεπτά άλλα πήγε και είπε στην κοινοβουλευτική ομάδα. Και αυτό δεν θα το μαθαίναμε αν η Διαμαντοπούλου δεν μίλαγε στο τέλος.  


Μια κοινοβουλευτική ομάδα φιμωμένη που δεν πρέπει να έχει λόγο. Αυτή είναι η λογική ενός ανθρώπου επικίνδυνου για τη χώρα ενός ανθρώπου που λέει ψέμματα συνέχεια στο λαό , που άλλα λέει το μεσημέρι και άλλα λέει το βράδυ και άλλα το επόμενο πρωί. Έχει φτιάξει μια ιδιότυπη δικτατορία και κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λόγο σε κανέναν και για τίποτα. 


Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρεισμός που μας έχουν φέρει στην εξαθλίωση, στην πείνα, στην φτώχεια, την δυστυχία, την πλήρη γελοιοποίηση της χώρας στο εξωτερικό, την παρ'ολίγο χρεοκοπία  του πλανήτη από μια ηλίθια εμμονή να κάνει δημοψήφισμα χωρίς να ρωτήσει κανέναν. Ένα είναι σίγουρο ότι αν δεν πέσει σήμερα αυτή η κυβέρνηση, τότε κυρίες και κύριοι ο τόπος δεν έχει καμία ελπίδα. Ο λαός έχει φτάσει πια στο μη περαιτέρω. Ας το αναλογιστούν αυτό οι βουλευτές που θα πάνε να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης σε έναν αποτυχημένο ψευτοηγέτη που δεν τους υπολογίζει καθόλου που τους θέλει φιμωμένους και να λειτουργούν σαν κομματικός στρατός. Αν έτσι είναι, τότε έχετε μεγαλύτερη ευθύνη από αυτόν. 
               ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.  ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΦΩΤΙΣΗ   



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια