«Σκληρό παζάρι» για τα υπουργεία

«Σκληρό παζάρι» για τα υπουργείαΣκληρό παζάρι εκτυλίσσεται τις τελευταίες ώρες για τα υπουργεία της νέας κυβέρνησης με την αγωνία των υπουργών του ΠΑΣΟΚ να χτυπάει «κόκκινο». 

Άλλαξε ακόμη και η ώρα της ορκωμοσίας που μετατέθηκε σύμφωνα με την Προεδρεία της Δημοκρατίας για τις 4 το απόγευμα....

 Σύμφωνα, με πληροφορίες ο κ. Δ. Αβραμόπουλος, ο οποίος κατέθεσε επιστολή παραίτησης στον Πρόεδρο της Βουλής με τη θέση του στην κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ να παίρνει η Ε.Κουντουρά, προορίζεται για υπουργός Άμυνας με αναπληρωτή υπουργό τονΓιάννη Ραγκούση.

Έκπληξη αποτελεί η τοποθέτηση του βουλευτή του ΛΑΟΣ κ. Μ. Βορίδη ως υπουργού Υποδομών.

newsbeast.gr

Ο κ. Σταύρος Δήμας, προορίζεται για το υπουργείο Εξωτερικών, αντικαθιστώντας τον κ.Σταύρο Λαμπρινίδη. 
Ο κ. Κ. Αρβανιτόπουλος λέγεται ότι θα τοποθετηθεί στο υπουργείο Παιδείας, ενδεχομένως σε θέση αναπληρωτή υπουργού, το όνομά του παίζει όμως και για το υπουργείο Πολιτισμού. Στο συγκεκριμένο υπουργείο υφυπουργός Πολιτισμού, αρμόδιος για τα θέματα τουρισμού σύμφωνα με πληροφορίες αναλαμβάνει ο κ. Πέτρος Αλιβιζάτος πρώην βουλευτής Κεφαλληνίας της Νέας Δημοκρατίας. Στο οικονομικό επιτελείο θα ενταχθεί ο κ. Ι. Μουρμούρας.

Από τους υπουργούς της κυβέρνησης παραμένουν οι κ. κ. Δ. Ρέππας, Α. Λοβέρδος, Μιχ. Χρυσοχοΐδης, Γ. Κουτρουμάνης και η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου.

Ο κ. Γ. Παπακωνσταντίνου παραμένει στη θέση του εκτός και αν αλλάξει την τελευταία στιγμή από καραμπόλα. Αντιθέτως ο κ. Χ. Καστανίδης δεν θα συμμετέχει στη νέα κυβέρνηση.Υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει ο κ. Τάσος Γιαννίτσης με αναπληρώτρια την κυρίαΦώφη Γεννηματά.

Επίσης σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κ. Μιλ. Παπαϊωάννου παραμένει στην κυβέρνηση χωρίς όμως να είναι σαφές εάν θα παραμείνει και στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια