Φαήλος Κρανιδιώτης: προσπαθούν να καταστήσουν τον Πρόεδρο της ΝΔ συνένοχο του αίματος

Ωπα ο Φαήλος στα ανέβηκε στα κεραμίδια. Προσοχή όλοι
Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στην βάση της ΝΔ η απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να προχωρήσει σε κυβέρνηση συνεργασίας έστω και προσωρινή. 

Ένας εκ των τακτικών συνομιλητών του Προέδρου του κόμματος, ο Φαήλος Κρανιδιώτης σε άρθρο του στην εφημερίδα Δημοκρατία τονίζει.... ότι ορισμένοι προσπαθούν να καταστήσουν τον Αντώνη Σαμαρά συνένοχο του αίματος. 

«Ατζέντηδες σκουπιδιαρέων, τρόφιμοι πρεσβειών και δουλοπάροικοι συμμαθητών, μπετατζήδων και μεγαλομεσιτών προσπαθούν να πετύχουν σε τρεις μέρες ότι δεν πέτυχαν σε δύο χρόνια προσπαθούν να καταστήσουν τον Πρόεδρο της ΝΔ συνένοχο του αίματος». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Φ. Κρανιδιώτης ήταν από την πρώτη στιγμή αντίθετος σε μια κυβέρνηση συνεργασίας και της συμμετοχής σε αυτήν πολιτικών προσώπων. 

«Παρακολουθώ με δέος τη νεκρανάσταση διαφόρων πολιτικών και δημοσιογραφικών βαμπίρ, την οπισθοφυλακή της μεταπολιτευτικής παράγκας που προσπαθεί να φρονηματίσει τον Αντώνη Σαμαρά» 

Η αντίδραση της ΔΑΚΕ 
Οι «γαλάζιοι» συνδικαλιστές τονίζουν την αντίθεση τους στην κυβέρνηση συνεργασίας και ζητούν άμεσα εκλογές. Υπενθυμίζουν μάλιστα την δήλωση του στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά, Δ. Σταμάτη που είχε κάνει λόγο για κοινοβουλευτική χούντα. «Συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, αυτή τη στιγμή, συνιστά κοινοβουλευτική χούντα»

Στην ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ιδιωτικού τομέα τονίζεται ότι «οι φωνές που ακούγονται για κυβέρνηση εθνικής τάχα σωτηρίας της χώρας, είναι κατευθυνόμενες και κατ΄ ουσία επιδιώκουν την διάσωση του ΠΑΣΟΚ, των προθύμων και των εξαπτέρυγων που στήριξαν αυτή την καταστροφική πολιτική. Στις δημοκρατίες δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Καταλήγει η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ 

real.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια