ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΜΑΣ


Κύριε Ραιχενμπαχ είμαι ένας απο τους εκατομμύρια ανυπεράσπιστους πολίτες αυτής της χώρας που καταδυναστεύονται καθημερινά απο μαφιόζικες οργανώσεις που στην χώρα μας χάριν συντομίας λέγονται δημοκρατικά εκλεγμένες κυβερνήσεις αλλά καμία σχέση δεν έχουν με την έννοια της λέξης αυτής.
Καταλύουν κάθε συνταγματικό δικαίωμα των πολιτών με την σοφία κάτι....
περίεργων τύπων που τους αποκαλούν τεράστιους συνταγματολόγους και οι οποίοι εκτός απο την νομιμοποίηση των παρανομιών της οργάνωσης και την απαλλαγή των μελών της ,βρίσκουν και παράθυρα για την κατάλυση των διατάξεων που προστατεύουν τους πολίτες.
Χρόνια ολόκληρα καταδυναστεύομαι απο ρεμούλες , μίζες , παρανομίες διάφορες που στο τέλος καλούμαι 
να πληρώσω μονίμως μέσα τουλελ είμαι και δεν μπορώ να βγώ.
Φωνάζω αλλά δεν με ακούει κανείς , γιατί σε αυτή την χώρα η λαϊκή σοφία
που δεν κάνει ποτέ λάθος έχει βγάλει διάφορα αποφθέγματα όπως όταν
τρώμε δεν μιλάμε , σκάσε και κολύμπα κλπ .
Όταν ανακοινώθηκε η έλευσή σας ειλικρινά ένοιωσα μία ανακούφιση και πολύ περισσότερο όταν έμαθα ότι θα εμβαθύνετε στα προβλήματα της Δημόσιας Διοίκησης .
Θα σας εφιστούσα όμως την προσοχή μήπως κατά τους ελέγχους ανησυχήσετε τους υπαλλήλους οι οποίοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και διαταραχθεί το σύστημα που τόσο πολύ έχουμε συνηθίσει.
Θα σας συστήσω μία καλύτερη μέθοδο για να διεισδύσετε στα άδυτα του Δημόσιου τομέα χωρίς να του ταράξετε.
Κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε το Υπουργείο Οικονομικών για να πιάσει τους φοροφυγάδες , τηλεφωνική γραμμή ανωνύμων χαφιέδων .
Θα ανοίξετε ένα e-mail με μοναδικό σκοπό καταγγελίες ανώνυμες για την διαφθορά στο Δημόσιο ,σε πολύ λίγο καιρό θα έχετε πλήρη εικόνα της κατάστασης .
Εγώ από τώρα και πριν το θέσετε σε λειτουργία θα σας καρφώσω που βρίσκεται το μαύρο χρήμα , πέρασε από τα κόμματα και πήγε στα κανάλια και στους δημοσιογράφους κατάμαυρο.
Άντε βρε και καλή δουλειά .

“Συντεχνία                                                                                                            olympiada

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια