Τα μέλη του "Δεν Πληρώνω" στον εισαγγελέα για τα πρωτοφανή επεισόδια στη ΔΕΗ Καλλιθέας


Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν οκτώ μέλη του "Δεν Πληρώνω" για τα πρωτοφανή επεισόδια που σημειώθηκαν στη ΔΕΗ Καλλιθέας την Παρασκευή, με αποτέλεσμα να παρέμβει η Αστυνομία και να κάνει προσαγωγές.


Έξω από τα Δικαστήρια της Ευελπίδων έχουν συγκεντρωθεί περίπου 50 υποστηρικτές των συλληφθέντων με πανό, εκφράζοντας τη διαμαρτυρία τους. Αναμένεται....
τώρα να δούμε τι στάση θα κρατήσει ο εισαγγελέας και αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.


Όλα ξεκίνησαν στις 11 το μεσημέρι όταν μεγάλη ομάδα ατόμων μπήκαν στο υποκατάστημα της ΔΕΗ για να διαμαρτυρηθούν για το τέλος ακινήτων. Για όσα συνέβησαν υπάρχουν δύο εκδοχές, αυτή των υπαλλήλων και αυτή των μελών του "Δεν Πληρώνω".


Οι υπαλλήλοι της ΔΕΗ λένε ότι έγινε στην ουσία "ντου" στα γραφεία και ότι προπηλακίστηκαν άγρια εργαζόμενοι. Επίσης αναφέρουν πως οι πολίτες εξύβρισαν υπαλλήλους και ότι στη συνέχεια ανέβηκαν και στον πρώτο όροφο όπου συνέχισαν να φέρονται βίαια. Μάλιστα λένε ότι δύο υπάλληλοι της ΔΕΗ χτυπήθηκαν όταν τους ζήτησαν το λόγο. 


Τον έναν, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, τον έκλεισαν σε γραφείο και τον ξυλοκόπησαν. Τον άλλον τον χτύπησαν με μία ντουντούκα.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του κινήματος "Δεν πληρώνω" κ. Παπαδόπουλος αναφέρει στο Newsit ότι έκαναν μία ειρηνική διαμαρτυρία και ότι αποχώρησαν χωρίς να συμβεί το παραμικρό. Στη συνέχεια, υποστηρίζουν, κατέφτασαν ΜΑΤ και τους σταμάτησαν στο δρόμο κάνοντας συλλήψεις.


Σημειώνεται ότι στα επεισόδια τραυματίστηκαν συνολικά τρία άτομα που μεταφέρθηκαν στον Ερυθρό. Εκεί τους επισκέφτηκε ο πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ Νίκος Φωτόπουλος μαζί με κλιμάκιο συνδικαλιστών. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια