Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος ! ! ! Πληρώστε το χαράτσι αν θέλετε να έχετε μισθούς και συντάξεις ,,,

''Καλά πάει η εξόφληση στο χαράτσι μέσω ΔΕΗ - Κανείς δεν θέλει να είναι φτωχός και άρρωστος''
Ο ρυθμός εξόφλησης των λογαριασμών της ΔΕΗ τώρα με το ειδικό τέλος είναι ίδιος με πριν χωρίς το τέλος, τόνισε ο υπουργός Οικονομικών σε ερώτηση για το θέμα του ειδικού τέλους ακινήτων.

Ο Ε.Βενιζέλος αφού.... απέδωσε τα λάθη και τις αδικίες στο ότι οι δήμοι δεν είχαν τακτοποιημένα και διαφανή αρχεία, συνέδεσε ουσιαστικά την πληρωμή του ειδικού τέλους με την καταβολή μισθών και συντάξεων.
''Κανείς δεν θέλει να είναι φτωχός και άρρωστος, δεν υπάρχουν κακοί και ανάλγητοι, ούτε λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητοι, αλλά πρέπει να σώσουμε τη χώρα για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις''.

Κατά τον Ε.Βενιζέλο ο προϋπολογισμός "κατατίθεται υπό δυσμενείς διεθνούς όρους, αλλά πολύ καλούς οιωνούς από την εσωτερική συναίνεση που διαμορφώνεται".
Ως την "πρώτη μεγάλη πρωτοβουλία της νέας κυβέρνησης του Λουκά Παπαδήμου", χαρακτήρισε πριν από λίγο, σε συνέντευξη Τύπου, την κατάθεση πλεονασματικού προϋπολογισμού, σε πρωτογενές επίπεδο, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

"O νέος προϋπολογισμός για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα που είναι βασικός στόχος του προγράμματος οικονομικής πολιτικής", σημείωσε ο Ε.Βενιζέλος και πρόσθεσε: "Η υπερψήφιση του από τα 4/5 των βουλευτών θα σημάνει κάτι για την διεθνή αξιοπιστία της χώρας".

Ουσιαστικά ο υπουργός Οικονομικών εννοεί πως αυτή τη φορά και για πρώτη φορά στα χρονικά ο προϋπολογισμός δεν κινδυνεύει να τιναχθεί στον αέρα :''Δεν περιμένουμε εκπλήξεις, πιο πιθανό να έχουμε υποεκτίμηση στόχων, παρά υπερεκτίμηση.Η πρόβλεψη ελλείμματος 9% φέτος δεν επηρεάζει σε τίποτα τους στόχους και τα μέτρα του 2012''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια