Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο μόνος που μπορεί να εγγυηθεί την Εθνική αξιοπρέπεια.

Η πορεία της χώρας βρίσκεται στην κρισιμότερη καμπή της μεταπολεμικής της πορείας. Η εφιαλτική διακυβέρνηση Παπανδρέου άνοιξε την πύλη για την ευθεία αμφισβήτηση της εθνικής ανεξαρτησίας που έχει ως παράπλευρη απώλεια την καταστροφή του πολιτικού συστήματος όπως το γνωρίζουμε. Ηξαφνική απαξίωση συλλήβδην του πολιτικού προσωπικού από κάποιους που μέχρι χθες του έπλεκαν εγκώμια, ενάντια στην λαϊκό αίσθημα πρέπει να...
προβληματίσει σοβαρά.

Οι ίδιοι που προώθησαν επίορκους σε θέσεις κλειδιά, οι ίδιοι που χρηματίζοντο....

από εταιρείες με έκνομη δραστηριότητα και ντήλερς οπλικών συστημάτων με σκοπό να αποκαθηλώνουν υπουργούς και να αφανίζουν ανεξάρτητες πολιτικές, οι ίδιοι που δημιούργησαν την διαφθορά στο πολιτικό σύστημα, εμφανίζονται σήμερα ως κριτές του.

Ήρθε η στιγμή μέσω της απαξίωσης που το παγκόσμιο χρηματοοικονομικό σύστημα θέλει να φτάσει στην έσχατη ύβρι: Την απ’ ευθείας εμπλοκή στην διακυβέρνηση χωρών με πρόσχημα την κρίση ελλείμματος που έγινε κρίση δανεισμού και τώρα κρίση χρέους. Το έθεσε περίτρανα ο σπουδαίος επιστήμονας κύριος Έρικ Άντερσεν, σύμβουλος της προηγούμενης κυβέρνησης του Καναδά λέγοντας πως: “Ο ευκολότερος τρόπος να πανικοβάλλεις μία χώρα ώστε να παραδώσει την εθνική της κυριαρχία, είναι να αυξήσεις το κόστος δανεισμού της”. Αυτό που ζούμε τα τελευταία δύο χρόνια.

Εδώ έρχεται η ώρα που ο λαός πρέπει να κάνει τις επιλογές του. Η μία επιλογή είναι να πιστέψει την τρομοκρατία που διαχέεται μέσω των ΜΜ”Ε” σε επίπεδα μεσσιανισμού και να δεχτεί αδιαμαρτύρητα τους αντιδημοκρατικούς σχεδιασμούς.

Η άλλη επιλογή είναι να γυρίσει την πλάτη σε αυτούς που τον πρόδωσαν διαχρονικά. Σε αυτούς που τον εξαπάτησαν. Σε αυτούς που τον παραπληροφόρησαν, φέρνοντας στην εξουσία ολίγιστους και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο λυσσαλέος πόλεμος που δέχτηκε ο Αντώνης Σαμαράς και όσοι τον στήριξαν, είναι καταγεγραμμένος την εποχή του διαδικτύου. Εάν σπάσουμε τα δεσμά της λήθης και γυρίσουμε την πλάτη στην εφήμερη, Οργουελική προπαγάνδα, έχουμε την απάντηση. Ο Αντώνης Σαμαράς πολεμήθηκε πριν από την εκλογή του, συκοφαντήθηκε για τις επιλογές του, για την εως τώρα στάση του απέναντι στις εγκληματικές επιλογές Παπανδρέου. Πολεμήθηκε από τους ίδιους που στάθηκαν πρόθυμοι αρωγοί στην κατάρρευση της χώρας. Συκοφαντήθηκε από αυτούς που τώρα επιδιώκουν την ισοπέδωση, την ταύτιση των επίορκων με τους τίμιους, όταν οι ίδιοι επέβαλλαν την πολιτική σήψη και σήμερα προτείνουν τον … ακρωτηριασμό.

Ας μιλήσουμε με γεγονότα, μακρυά από κομματικά non papers. Ο Αντώνης Σαμαράς κατάφερε να αντιστρέψει κατά 20 μονάδες (σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις) το κλίμα υπέρ των θέσεων του, έχοντας να αντιμετωπίσει την λερναία ύδρα της προπαγάνδας και την φθορά εκ των έσω σε κάθε του βήμα. Όταν όλοι θεωρούσαν βέβαιη την διάσπαση του κόμματος, την ανταρσία βουλευτών και διαψεύσθηκαν οικτρά. Ο Σαμαράς απέδειξε ότι είναι ηγέτης, αφήνοντας τους εκλεκτούς της ενημέρωσης στην μοναξιά και προσεχώς, εκτός βουλής.

Ο Σαμαράς πέτυχε την ανατροπή του πανίσχυρου και πολυδιαφημισμένου ηγεμώνος, οδηγώντας τον στην χλεύη την απαξίωση και την παραίτηση. Αυτά είναι γεγονότα. Η εως τώρα διαδρομή του είναι τέτοια που δύσκολα θα βρούμε παρόμοια στην πολιτική ιστορία της Ελλάδας. Με αυστηρά πολιτικά κριτήρια, ο Σαμαράς έχει πετύχει απόλυτα.

Τώρα λοιπόν, έχουμε το πείραμα της εξωκοινοβουλευτικής συμμετοχής με τρόπο τέτοιον που η Νέα Δημοκρατία να παραμένει αξιωματική αντιπολίτευση. Και αυτό είναι γεγονός, έστω και αν έχει δημιουργηθεί προβληματισμός για αυτή την εξέλιξη. Έναν ηγέτη όμως που μέχρι αυτή την στιγμή δικαιώνεται από τις εξελίξεις, δεν μπορούμε να τον απαξιώσουμε εξ’ αιτίας ακόμα μίας επιλογής που βρίσκεται εν τη γενέση της. Ειδικά με τους όρους που έχει θέσει:


-Δεν υπογράφει αλλαγή δικαίου στην διαχείριση του χρέους. Δεν αποδέχεται Βρετανικό δίκαιο.


-Δεν υπογράφει σε περίπτωση που θα τεθεί θέμα αυξημένης πλειοψηφίας, άρα δεν υπογράφει εκχώρηση εθνικής ανεξαρτησίας.


-Δεν θα ανεχτεί παράταση ζωής της παρούσας κυβέρνησης, που υποχρεούται να οδηγήσει την χώρα σε εκλογές.


-Δεν θα δεχτεί την επιβολή νέων μέτρων από την παρούσα κυβέρνηση.

Αυτές είναι δεσμεύσεις που δείχνουν ότι ο Σαμαράς δεν υπαναχωρεί από τις πάγιες θέσεις του, δείχνοντας ότι η κίνηση του για εξωκοινοβουλευτική συμμετοχή είναι κίνηση τακτικής.

Σήμερα λοιπόν, η Le Monde αλλά και το ΒΗΜΑ ομολογούν την επίθεση των διεθνών κερδοσκόπων στην Εθνική υπόσταση των κρατών, οφείλουμε να αντιπαρατάξουμε το μεγαλύτερο μας όπλο ως πολίτες: Την ευθυκρισία μας.
Η προπαγάνδα, η παραπληροφόρηση, η διαπλοκή και οι ντήλερς συμφερόντων πρέπει να παρουν ένα ηχηρό μάθημα στις επόμενες εκλογές. Και αυτό είναι η μαζική, κινηματική στήριξη στο πρόσωπο του Αντώνη Σαμαρά που με την χθεσινή του κίνηση, απέδειξε ότι παραμένει πιστός στις ιδέες του. Τις ιδέες αυτές που οδήγησαν στην κινηματική εκλογή του ως απάντηση στον σχεδιασμό εθελοδουλείας που κάποιοι ήθελαν να επιβάλλουν για να προωθήσουν ευκολότερα τους άνομους σχεδιασμούς τους.

Η ιστορία διδάσκει ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν προδίδει τις ιδέες του ακόμα και με προσωπικές θυσίες.
 Στις εποχές της πολιτικής κωλοτούμπας, ο σεβασμός στους ανθρώπους με σταθερές αξίες, δείχνει τον δρόμο.



ΒΤ
http://olympia.gr/

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

- Προσπαθήστε να γράφετε με Ελληνικούς χαρακτήρες!
- Μη προσβάλλετε τη Σελίδα με άσχετα για το περιεχόμενο σχόλια!
- Μη κατευθύνετε τα σχόλια στις δικές σας Σελίδες!(Δε σημαίνει πως χρειάζεται να γράφετε ανώνυμα, εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος)
- Ο κάθε αναγνώστης σχολιαστής έχει την απόλυτη ευθύνη για αυτά που γράφει.