Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα: Ψαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

http://img.protothema.gr/ECF454F261D7592718E9EED4CB678B09.jpg[Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

"Εθνικό κεκτημένο το ευρώ, δεν τίθεται θέμα δημοψηφίσματος για την παραμονή μας στο ευρωπαϊκό νόμισμα". Με αυτή τη φράση ο Δημήτρης Ρέππας ξεκαθαρίζει τη στάση του σε ό,τι αφορά τις δραματικές....

εξελίξεις μετά το τελεσίγραφο των εταίρων μας στην Ευρώπη κατά τη δραματική συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου χθες στις Κάννες.
Ο κ. Ρέππας ήδη από χθες το βράδυ υπογραμμίζει την αναγκαιότητα ύπαρξης κυβέρνησης εθνικής ενότητας δηλώνοντας πως "δεν είμαστε κολλημένοι στην καρέκλα μας". Ταυτόχρονα, σε επικοινωνία του protothema.gr με στενούς συνεργάτες του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθαρίζεται πως ο κ. Ρέππας δεν πρότεινε σε καμία περίπτωση την άμεση λύση του δημοψηφίσματος. 

Η πρόταση του ήταν να ζητηθεί η ψήφος εμπιστοσύνης, μετά να περάσει με 153 ψήφους η δανειακή σύμβαση και ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΑ να πάμε σε δημοψήφισμα για την σύμβαση κι όχι για την παραμονή ή όχι στο Ευρώ.

http://dexiextrem.blogspot.com/2011/11/blog-post_9285.html

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια